USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Отримав шість ножових поранень: лікарі борються за життя сина відомого луцького діджея Artem Neba

12 Лютого 2024 14:45
У Німеччині було скоєно напад на двох юних українських баскетболістів. Напередодні чергового матчу просто на вулиці хлопцям завдали численних ножових поранень. Міністерство закордонних справ України повідомило, що німецька поліція затримала вбивцю.

На жаль, 17-річного Володимира Єрмакова лікарі не змогли врятувати.

Артем Козаченко, син відомого луцького діджея Artem Neba, який нині живе й працює в Києві, наразі перебуває у лікарні. Відомо, що хлопець отримав шість ножових поранень і за його життя та здоров’я борються лікарі.

Нині триває збір коштів на лікування хлопця. Усі, хто має змогу допомогти, можуть зробити це за посиланням.

«Всім дякую за молитви та підтримку! Я не можу поки давати коментарів. Якщо є можливість допомогти, я створив банку. Всі кошти, які не будуть використані на лікування сина, підуть на потреби наших військових», – написав Artem Neba.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus