USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Напад у Німеччині: загинув 17-річний український баскетболіст

12 Лютого 2024 08:24
Федерація баскетболу України повідомляє про трагічну загибель 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова в Німеччині. Федерація баскетболу міста Києва додає, що хлопець загинув унаслідок нападу.

Про це пише УП з посиланням на ФБУ та ФБК.

«У Дюсельдорфі сталося страшне горе – трагічно загинув 17-річний баскетболіст юнацьких збірних України Володимир Єрмаков», йдеться в повідомленні ФБУ.

«Володя і його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду ART Giants (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці просто за те, що вони – українці!» – інформують у ФБК.

Там зазначають, що лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко залишається в реанімації.

«Місцева поліція вже веде справу, на місці злочину були свідки», – додають у повідомленні ФБК.

Єрмаков грав у дитячих баскетбольних командах «Тейваз» і «5T.E.A.M.-ДЮСШ-12» (2006 р. н.). У складі юнацької збірної України (U-16) виступав на чемпіонаті Європи 2022 року в Болгарії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus