USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Палацу учнівської молоді повернуть приміщення вартістю 1,7 млн, яке незаконно здали в оренду

7 Вересня 2020 14:52
У Луцьку домоглися поверненню незаконно зданого в оренду приміщення вартістю 1,7 млн грн Палацу учнівської молоді.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури області.

Господарський суд Волинської області задовільнив позов Луцької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Луцької міської ради й Управління освіти міської ради, визнав недійсним укладений у грудні 2018 року договір оренди й зобов’язав підприємця повернути Управлінню освіти приміщення площею понад 100 кв. м й вартістю 1,7 млн грн, розташоване у Палаці учнівської молоді в Луцьку.

З'ясувалося, що внаслідок порушень, допущених під час передачі комунального майна в оренду, приміщення комплексного багатопрофільного позашкільного навчально-виховного закладу передано суб’єкту господарювання для здійснення діяльності, ніяк не пов’язаної з освітньою, що прямо заборонено Законом України "Про освіту".

Тож приміщення, яке використовували не за призначенням, повернули розпоряднику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Панас Показати IP 7 Вересня 2020 15:40
І кому ж здавали? Великий секрет? Часом не з оточення нинішніх керівників міста?
Анонім Показати IP 7 Вересня 2020 15:46
Якісь одні загадки. Напишіть нормально - в умовного Пупкіна забрали приміщення, де він продавав презервативи, а не підручники. І назвіть крайнього, хто здав незаконно в оренду.
лучанин Показати IP 7 Вересня 2020 16:17
відому що там лікували зуби що поганого якщо воно не використовувалось значить когось задавила грудна украинська ж*ба велика превелика
Лучанка Показати IP 7 Вересня 2020 17:11
клініка лікаря Виговського вже років 10 там працює, чому тільки зараз виявилось заборонено Законом України "Про освіту"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus