USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Юні лучани отримали «оскари»

11 Квітня 2016 14:59
Вихованців Палацу учнівської молоді зайняли призові місця у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі мистецтв «Музичний Олімп – 2016». Захід відбувся у Вінниці 9 квітня.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили представники юних митців.

Загалом, учасники брали участь у номінаціях: хореографія, вокал, інструментальна музика, театральне і циркове мистецтва. Суддями були діячі української культури, майстри спорту, хореографи, актори та члени ГО «Єднаймо серця».

Лучани теж спробували власні сили під час конкурсу у гуртках «Мистецтво слова» і «Чудодії».

Зразковий театральний колектив «Чудодії» зайняв почесне гран-прі, а його вихованка Анна Ревко посіла 2 місце. Керівник - Віктор Луговський.
Вихованці гуртка «Мистецтво Слова» Юлія Гаврилюк виборила 1 місце, а Антон Ніколайчук - почесне 3. Керівник - Тетяна Панасюк.

Зі слів керівників гуртків, діти дуже задоволенні своїми результатами і вважають, що такі конкурси заохочують молодь долучатися до творчості.

Зокрема, Юлія Гаврилюк виступила із віршем Василя Симоненка «Задивляюсь у твої зіниці…». Свій вибір дівчина пояснила тим, що це не лише прекрасна, зворушлива поезія, а й своєрідне послання майбутнім поколінням, яке актуальне і нині. Своїм виступом Юлія хотіла передати почуття всіх щирих українських патріотів і борців, донести їх голос крізь століття.

Театральний гурток «Чудодії» показав прекрасну постановку під назвою «Бука», де вони розповіли про важливість і цінність дружби. У виставі продемонстрували справжні загальнолюдські цінності. Переможцям вручили імпровізовані «оскари».

«Мистецтво — це більше ніж розваги, це важка праця над собою. Але воно того варте, адже творчість приносить у наш світ більше краси, більше добра», - впевнені луцькі митці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus