USD 39.63 40.00
  • USD 39.63 40.00
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Паломників із Волині повезуть в Єрусалим

4 Жовтня 2011 17:05
Керівник паломницького центру Волинської єпархії УПЦ КП «Осанна» Лариса Савчук повідомила про заплановані прощі у жовтні–грудні - охочі матимуть змогу відвідати святині Святої Землі, України, Грузії, країн Європи.
Про це інформує прес-служба єпархії.
Отож, 10–16 жовтня запрошують паломників у подорож до святинь Грузії: Мцхета – Тбілісі – Телаві (Кахетія) – Сіґнаґі – Ахалціхе (Месхетія). Зголошуватися до 1 жовтня.
10–18 жовтня – до святинь Європи: Польща, Чехія, Австрія, Італія. Зголошуватися до 20 вересня.
15 жовтня – до святинь Володимира: собор і монастир Різдва Христового – Юріївська церква – Василівська церква – Успенський собор – Зимнівський монастир. Зголошуватися: на першу поїздку – до 14 жовтня. Виїзд о 7.00. Повернення – о 19.00. Вартість поїздки 65 грн.
16 жовтня – до святинь Рівенщини: монастир у Дермані (п’ять чудотворних ікон і цілюще джерело) – собор в Острозі (мироточива ікона) – монастир у Межирічі (чудотворна ікона) – джерело Св. Миколая в Гільчі – монастир у Городку (чудотворна ікона, частинка гробу Богородиці). Зголошуватися до 15 жовтня. Виїзд о 6.30. Повернення – о 22.00. Вартість поїздки 80 грн.
22 жовтня – до святинь Києва: Печерська лавра – Феодосіївський, Введенський, Видубицький, Іонівський, Михайлівський Золотоверхий монастирі – Андріївська церква – Володимирський собор (Патріарша Служба). Зголошуватись до 20 жовтня. Виїзд – 21 жовтня о 23.30. Повернення – 22 жовтня о 23.30. Вартість поїздки 220 грн.
23 жовтня – до почаївських святинь: Почаївська лавра – монастир Святого Духа (колишній лаврський скит) – монаше кладовище – джерело Праведної Анни. Зголошуватися до 22 жовтня. Виїзд о 6.30. Повернення – о 19.00. Вартість поїздки 75 грн.
28 жовтня – 7 листопада – до Святої Землі (проща «Дорогою Ісуса Христа» проводиться з благословіння Патріарха Філарета): Хайфа – долина Армагеддон – Назарет – Кана Галілейська – гора Фавор – біблійна Галілея – Ярденіт – гора Сіон – Ейн-Карем – Віфлеєм – Єрусалим – Віфанія – Юдейська пустеля – Єрихон – Мертве море – Лідда – Кумран – гора Синай (Єгипет). Зголошуватися до 10 жовтня.
27 листопада – 4 грудня, 28 грудня – 5 січня 2012 р. – до Святої Землі. За програмою, зазначеною вище, крім поїздки на гору Синай. Зголошуватися за 30 днів до кожного паломництва.
14–21 листопада – до святинь Великобританії. Зголошуватися до 20 жовтня.
Виїзд на всі прощі – від Свято-Троїцького собору в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучано Показати IP 4 Жовтня 2011 21:14
Прошу надати детальнішу інформацію - доя ких саме святинь Європи та Великобританії? А також скільки такі поїздки коштують? Бо по українських святинях така інформація є, а по інших немає. Ми знаємо що паломництва у Вас дуже дорогі.
georg Показати IP 5 Жовтня 2011 09:36
З розкольниками краще не їздити.Цікаво як представляється УПЦКП в Почаєві,чи на Святій Землі?Ніяк бо вони ніхто.
geor Показати IP 5 Жовтня 2011 09:43
УПЦКП в світі ніхто невизнає тому паломництва за кордон у них сумнівні.Я Небачив фото літургії скажімо на святій землі,де служать епископ,священики.Чому?
Максим Показати IP 5 Жовтня 2011 11:02
Я їздив в паломництво до святої землі УГКЦ! Приїхали позавчора. Мали літургії і в Капернаумі, і в Єрусалимі, зокрема в Храмі Гробу Господнього, і в Віфлеємі, в Храмі Різдва. Бог один, майте Бога в серці, живіть вірно, згідно із заповідями, і, насправді, неважливо до якої ви церкви ходите.Кругом, де запитували, а запитували рідко, ми представлялись звідки ми і хто. Єдине де були питання і трішки неприємна бесіда це монастир московського патріархату)) але ,як відомо зі своїм уставом до чужого монастиря...) на справді ніхто не виганяв з жодного храму, просто є вимоги щодо скромного одягу. вартість 800 зелених, мертве море, галілейське, середземне, + майже всі хритиянські святині. Їздив не від УПЦКП а від турфірми.7 днів 8 ночей.30 чоловік.
geor Показати IP 5 Жовтня 2011 16:48
дійсно як туристи вас приймали,а як паломників навряд.А Бог не один а Єдиний.Розкольницького єпископа в Єрусалимі могли прийняти лише як туриста іне більше.Вибачайте що не до вбодоби пишу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus