USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Палиця розкритикував Зеленського і його «слуг» за невиконання обіцянок

18 Липня 2020 11:14
Народний депутат від Луцька, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця розкритикував президента Володимира Зеленського та партію «Слуга народу» за невиконання обіцянок.

Своїми думками з цього приводу він поділився в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на «1+1».

Ігор Палиця дорікнув чинній владі тим, що вона безвідповідально поставилася до передвиборчої програми. Водночас він звернувся до лідера партії «Слуга народу» Олександра Корнієнка.

«Для вас програма – це фейкова грамота. Ви на ній виїхали, вас обрали, ви рік проіснували, рейтинг упав. Тепер ви думаєте, що людям засунути перед виборами ще, яку ще казку розповісти, щоб вас вибрали ще», – заявив Палиця.
«У мене немає претензій, ви не грабуєте країну. Ви не знаєте, що робити з нею. Попередня влада знала, вона грабувала. А ви не знаєте, що робити з цією країною. Ні посторожити, ні вкрасти. Ось така ваша влада за рік», – сказав нардеп, додавши, що «від цього людям не легше, вони ледь виживають».

«Для мене як мажоритарного депутата програма – це те, що я обіцяю людям, за що вони мене обирають, і те, що маю перед ними виконати. Що можу – виконую, що не можу – вибачаюся і думаю, як зробити», – наголосив політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus