USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Верховній Раді створять слідчу комісію для розслідування дій Порошенка, – Ігор Палиця

10 Липня 2020 09:28
Народні депутати від партії «За майбутнє», яку очолює волинянин Ігор Палиця, готують звернення про створення тимчасової слідчої комісії щодо ймовірної причетності п’ятого президента Петра Порошенка до збройної агресії Росїї. Йдеться про події у Слов’янську, Дебальцевому та Іловайську.

Про це 9 липня заявив народний депутат від депутатської групи «За майбутнє» Ігор Палиця в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1», пише «ТСН.ua».

«Над зверненням про створення ТСК ми працювали близько місяця. Працювали не тільки депутати. Ми залучили представників добровольчих батальйонів, які тоді були в тих подіях. Щоб вони допомогли нам чітко підготувати, що ми хочемо з’ясувати, і яке їхнє бачення. Партія «За майбутнє» буде подавати у вівторок офіційне звернення, підготовлене, підписане про створення тимчасової слідчої комісії», – повідомив політик.

«Ми будемо вимагати, щоб всі колеги в парламенті, навіть «Європейська солідарність», якщо їм немає чого боятися, підписалися під цим, дали своїх представників. І щоб ця тимчасова комісія почала відкрито працювати. Якщо український народ не дізнається правди, починаючи з Криму і закінчуючи тим, що зараз відбувається, і хто сказав нашому міністру закордонних справ, потім командувачу Військо-морським флотом, іншим представникам почати лякати український народ, що завтра нападе Росія, не буде без правди миру в цій країні», – резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus