USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пандемія COVID-19: у країнах Європи протестують проти нових карантинних обмежень

28 Жовтня 2020 09:24
Європейськими містами ширяться страйки та мітинги через нові карантинні обмеження, які ухвалюють, аби протистояти другій хвилі коронавірусу.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

В Італії антикарантинні демонстрації, що тривають кілька днів поспіль, завершилися сутичками із поліцією. Правоохоронці задіяли проти активістів водомети.

Частина іспанських лікарів напередодні влаштувала страйк через погані умови роботи та маленькі зарплатні на тлі пандемії. Ударив вірус і по зарплатах місцевих водіїв автобусів. Вони влаштували мирний протест проти жорстких обмежень у Мадриді.

Добова смертність від коронавірусу у Європі за останній тиждень зросла аж на 40%, у порівнянні з минулим. Про це повідомили у ВООЗ. Найкритичнішою, за їхніми даними, лишається ситуація в Росії, Великій Британії, Франції та Іспанії. Частина іспанських лікарів напередодні влаштувала страйк через погані умови роботи та маленькі зарплатні на тлі пандемії. Ударив вірус і по зарплатах місцевих водіїв автобусів. Ті влаштували мирний протест проти жорстких обмежень у Мадриді. А от в Італії антикарантинні демонстрації, що тривають кілька днів поспіль, завершилися сутичками із поліцією. Правоохоронці задіяли проти активістів водомети. Тим часом нідерландська влада заявила, що планує залишити карантинні обмеження аж до грудня.

Тим часом нідерландська влада заявила, що планує залишити карантинні обмеження аж до грудня. Вже два тижні в країні зачинені бари та ресторани, обмежена кількість людей, яким дозволено збиратися на вулиці. У разі ж погіршення ситуації із коронавірусом там готові до повного локдауну, як це зробили в Ірландії та частково у Чехії.

Як повідомлялося, добова смертність від коронавірусу у Європі за останній тиждень зросла на 40% у порівнянні з минулим, повідомили у Всесвітній організації охорони здоровя. Найкритичнішою, за їхніми даними, залишається ситуація в Росії, Великій Британії, Франції та Іспанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus