USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Партія Саакашвілі братиме участь у виборах

26 Червня 2019 08:15
Апеляційний адміністративний суд Києва задовольнив позов партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі на рішення ЦВК, яка відмовила кандидатам його партії в реєстрації на позачергових виборах до парламенту. Про це повідомив ексзаступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе в Facebook.

«РНС МС виграв суд!!! Йдемо в ЦВК!!!» – написав він.

Під час засідання у вівторок суд скасував відповідну постанову комісії від 23 червня, пише видання "Страна".

«Зобов’язати Центральну виборчу комісію повторно розглянути подані 20 червня 2019 роки політичної партією «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі документи для реєстрації кандидатів у народні депутати України від партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі в загальнодержавному виборчому окрузі та одномандатних виборчих округах», – йдеться в рішенні суду.

Як повідомлялося, 23 червня ЦВК відмовила в реєстрації кандидатам від партії «Рух нових сил» в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та висунутих в одномандатних виборчих округах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
виборець Показати IP 26 Червня 2019 09:18
Давай Міхо! Не давай підняти голови порохоботам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus