USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Партія «Слуга народу» представила список кандидатів на вибори

9 Червня 2019 14:33
Партія «Слуга народу» президента Володимира Зеленського під час з’їзду у Ботанічному саду Києва і представила учасників політсили, які братимуть участь у дострокових виборах Верховної Ради 21 липня 2019 року, пише ТСН.

Партія представила 100 учасників. За словами Володимира Зеленського команда формувалась із «експертів, облич з регіонів та тих, хто подав інтернет-заявку».

«У нас було мало часу, щоб усіх їх перевірити на доброчесність. Тому сподіваємося на журналістів та громадськість, яка допоможе проаналізувати наші помилки і ми їх виправимо», – зазначив він.

В першу двадцятку списку «Слуги народу» увійшли:

Дмитро Разумков

Руслан Стефанчук

Ірина Венедиктова

Давид Арахамія

Галина Янченко

Михайло Федоров

Олександр Корнієнко

Анастасія Красносільська

Олександр Ткаченко

Жан Беленюк

Сергій Бабак

Владислав Криклій

Олена Шуляк

Дмитро Наталуха

Єлизавета Ясько

Олексій Коржель

Андрій Герус

Михайло Радуцький

Денис Монастирський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А хто далі? Показати IP 9 Червня 2019 15:00
Прохідний барєр нібито немалий, тому питання хто далі в списку. Перша двадцятка це десь 7% голосів виборців, А ХТО ДАЛІ???
небайдужий Показати IP 9 Червня 2019 19:28
20 номером іде Гетьманцев.Він є одним зі співзасновників "М.С.Л.". За даними ряду авторитетних ЗМІ, лотерейний оператор неформально контролюється двома народним депутатами – екс-регіоналом Віталієм Хомутинніком і не менш скандальним "фронтовиком" Сергієм Пашинським. "Свіжі" обличчя старих регіоналів. Покращення вже почалося
Єс! до небайдужий Показати IP 9 Червня 2019 20:31
На першу двацятку вже виклали інфу. Тут одне питання, - Хто ці люди ?
небайдужий Показати IP 9 Червня 2019 23:49
ось наприклад 33 номер. Дехто Дмитро Співак з Одеси. "Аналітик" або навіть ведучий на NewsOne у Медведчука. За свій довгий і тернистий трудовий шлях встиг побувати або балотуватися від СДПУ(о) Медведчука, Трудової України, у Тимошенко був, у Королевської був в "Україна-Вперед" потім, востаннє у Порошенка"/При бажанні дуже багато цікавого можете знайти про нього хто хоче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus