USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Партія «ЗА Майбутнє» об’єднала колишніх опонентів задля добробуту волинян

11 Вересня 2020 19:16
Партія «ЗА Майбутнє» згуртувала професіоналів своєї справи – людей різних, але об’єднаних спільною ідеєю: збудувати щасливе майбутнє для всіх мешканців регіонів, незалежно від їхніх політичних уподобань, віросповідань чи мови. Народні депутати, бізнесмени, освітяни, досвідчені управлінці сформували команду людей, які не бояться відповідальності і знають, як досягти успіху заради благополуччя місцевих громад.

11 вересня в Луцьку відбувся відкритий форум прихильників партії «ЗА Майбутнє» в замку Любарта, на якій учасники окреслили свої цілі. Ця політична сила сформована за єдиним принципом – професійна робота на благо свого краю. Вона об’єднала колишніх опонентів, які ще кілька років тому були по різні сторони політичних барикад.

Як зазначають учасники, це вдалося, зокрема, завдяки тому, що в команді сильний і потужний лідер – народний депутат кількох скликань, професійний політик та успішний підприємець Ігор Палиця. З його слів, тут стали союзниками колишні опоненти і конкуренти, люди, які розмовляють різними мовами, різних конфесій. Три місяці тому ці люди прийшли до думки, що ніхто з тих, хто сьогодні при владі, не принесе благополуччя в регіони, адже у верхах займаються тим, що конвертують рейтинги у гроші для власних кишень.
Натомість професіоналів, людей, які можуть принести добробут Волині, стравлювали один на одного за принципом «ти з нами чи ні».

«У цьому залі сидить Степан Івахів, з яким ми часто сварилися. А потім вирішили: чого ми сваримось? А давай подивимось, які в нас погляди, яка в них різниця. Різниця насправді була в назві партій, а принципи – ті ж самі. І зараз крок за кроком ми стаємо друзями. І це не єдиний приклад того, що опоненти можуть працювати на спільний результат. Наше завдання - переконати виборців, що ми точно та команда, яка принесе щастя Волині. Цих людей об’єднує одне: вони не вірять Юлям, Пєтям, Славам, Вовам. Вони вирішили вперше за 29 років створити самі своє майбутнє. У нас катастрофа в усьому, але є час її зупинити. Потрібно, щоб дітей народжувалося більше, ніж вмирало, щоб за кордон не втікали, щоб наші регіони були інвестиційно привабливими. Ми відстоюємо свої права, бо без них не буде розвитку економіки. Між нами немає бар’єру «хто де був», ми перегорнули цю сторінку. Нам треба не їхати, а бігти дуже швидко, бо в нас є останній шанс отримати від країни те, що вона нам може дати – щасливе майбутнє наших дітей», - наголосив Ігор Петрович.

Своєю чергою, Степан Івахів додав: у цій партії немає своїх чи чужих. А завдяки лідеру партії все вдасться, бо Ігор Палиця – людина, яка не спасує перед труднощами.
«Я часто ставлю собі питання: що я роблю в політиці? Чому люди тобі не кажуть, що їм стало жити краще? Я точно знаю, що щось робив, не ухилявся від своїх обов’язків. Але доти, доки ви не скажете мені, що нам стало жити краще, – я нічого не зробив, я просто сильно старався. Сьогодні я вірю, що з цими людьми можна досягти успіху і їм це вдасться, вони зможуть показати себе в центрі Батьківщини», - зауважив він.

Представники команди партії «ЗА Майбутнє» пояснюють: вони зібрали професіоналів своєї справи, досвідчених управлінців, людей, які не тільки знають що треба робити, а часто йдуть на непопулярні кроки. Радник Луцького міського голови, який планує змагатися за посаду Луцького міського голови Ігор Поліщук, своєю чергою, додав: в умовах, коли центральна влада не готова дбати про регіони, регіони повинні дбати про себе самі.

«Ми свідки повної безпорадності центральної влади, її безсилля перед зовнішніми і внутрішніми загрозами, відсутності будь-якої стратегії, байдужості до життя громад. В таких умовах роль і відповідальність місцевого самоврядування зростає надзвичайно високо. І від того, хто буде обраний в місцеві ради, хто буде лідером, залежить те, якими будуть громади через 5 років. Це мають бути люди, які знають, які треба рішення приймати, і готові їх приймати, хоч вони, можливо, не будуть популярні. Це люди, які вболівають за успішне майбутнє. Ці люди знають ціну відповідальності і знають, як зробити місто успішним. Жодна політична партія не має лідера, який би так щиро вболівав за Україну як Ігор Палиця», - наголосив він.
Власне, саме професіоналізм – був головний критерій, за яким формували команду партії «ЗА Майбутнє». Як додала народна депутатка Ірина Суслова, один із принципів, яким керується політсила: «Ми не захоплюємо владу, а йдемо замінити непрофесіоналів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus