USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ПАРЄ остаточно відхилила кандидатури України на посаду судді ЄСПЛ

27 Вересня 2021 23:38
Парламентська асамблея Ради Європи остаточно відхилила подані Україною кандидатури на посаду судді Європейського суду з прав людини.

Про це повідомляє Європейська правда.

«ПАРЄ остаточно відхилила український список кандидатів на посаду судді Європейського суду з прав людини», – повідомив член української делегації у ПАРЄ Олексій Гончаренко у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, основною причиною такого рішення стало висування серед кандидатів депутата від «Слуги народу» і члена ПАРЄ Олександра Мережка.

Тепер українській владі треба проводити новий конкурс, зазначив Гончаренко.

Як повідомлялося, комітет Парламентської асамблеї Ради Європи з відбору суддів до Європейського суду з прав людини рекомендував Асамблеї відхилити подані Україною кандидатури на посаду судді ЄСПЛ через те, що не всі вони відповідають необхідним критеріям, та попросити Україну підготувати новий список.

Нагадаємо, Україна визначила трьох кандидатів на посаду судді Європейського суду з прав людини у травні. Це Микола Гнатовський, Олександр Мережко та Гаяне Нуріджанян.

«Європейська правда» проаналізувала анкети 18 претендентів на посаду судді в ЄСПЛ від України та визначила список явних лідерів, які мають увійти до переліку фіналістів, та 11 кандидатів, які не мали б потрапити до трійки лідерів.

Серед обраних кандидатів у переліку тих, хто має пройти за своїм резюме, присутні пан Гнатовський та пані Нуріджанян. Олександр Мережко до нього не увійшов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Вересня 2021 23:46
ЗЕКОманда рулить.
Черпаком по кастрюлі Показати IP 28 Вересня 2021 08:46
Ніхто нас не любить........
777 до Черпаком по кастрюлі Показати IP 28 Вересня 2021 10:28
А за что вас любить?
Бо ми того варті до 777 Показати IP 28 Вересня 2021 11:38
А ще у нас пісні красіві..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus