USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пенсійний фонд передає майно у центрі міста Луцькій міськраді

29 Березня 2017 13:22
Майно, що залишилося поблизу приміщення, яке займало управління Пенсійного фонду у центрі Луцька, безоплатно передаватимуть у міську комунальну власність.

Про це йшлося під час 21-ї сесії міськради 29 березня.

Начальник відділу управління майном комунальної власності міськради Алла Грабко повідомила, що йдеться про майно на вулиці Чехова, 4, де приміщення займало управління Пенсійного фонду. За кошти орендаря встановили ворота та огорожу, поставивши на облік. Зараз управління перебуває на проспекті Президента Грушевського, 1, а майно, яке не використовується, перебуває на обліку Пенсійного фонду. Отже, депутатів міськради просять надати згоду на передачу майна безоплатно в міську комунальну власність.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus