USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пентагон виділив майже $ 650 млн на будівництво стіни на кордоні з Мексикою

16 Травня 2019 10:10
Пентагон виділив 646 мільйонів доларів на будівництво стіни на кордоні США з Мексикою. Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони США, передає ZN.

Гроші отримає компанія Southwest Valley Constructors зі штату Нью-Мексико, яка займатиметься проектуванням і будівництвом бар'єру в місті Тусон, штат Арізона. Орієнтовна дата завершення будівництва — 31 січня 2020.

Наприкінці березня Міністерство оборони США дозволило використати мільярд доларів на будівництво 91-кілометрової ділянки стіни на кордоні з Мексикою. Це перші виділені кошти на стіну з Мексикою в рамках надзвичайного стану, введеного Трампом.

15 лютого Трамп оголосив про введення надзвичайного стану. Таким чином він має намір отримати $ 5,7 мільярдів, необхідні на будівництво стіни на південному американському кордоні в обхід Конгресу. Після цього юридичний комітет Палати представників Конгресу США ініціював розслідування законності введення режиму надзвичайного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОВК Показати IP 16 Травня 2019 11:33
Нехай будівництво стіни доручать пану Яценюку у нього є досвід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus