USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перед Валуєвим Кличко потренується на Сосновському

9 Березня 2010 13:06
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко найближчий поєдинок проведе проти чемпіона Європи поляка Альберта Сосновського.
Про це повідомляє офіційний сайт польського боксера, передає proUA.
31-річний польський боксер заради бою з українським чемпіоном відмінив запланований на 9 квітня поєдинок з Одлі Харрісоном. Повідомляється, що поєдинком уже зацікавився німецький телевізійний канал RTL, що вже гарантує велику телеаудиторію в Європі. Точна дата бою поки невідома, але, швидше за все він відбудеться 29 травня.
«Спасибі Віталію Кличку та його команді за можливо наданий мені шанс. Я дуже поважаю Віталія, але це не означає, що я його боюся. Це велика можливість для мене і впускати її я не збираюся. Думаю, деякі скажуть, що час для такого важливого бою ще не настав, але як сказав Шекспір: «Краще прийти на три години раніше, ніж на кілька хвилин запізнитися». Я не збираюся запізнитися на найважливіший бій мого життя», - сказав Сосновський.
Нагадаємо, раніше росіянин Микола Валуєв погодився за $2,5 мільйона провести бій з чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком, але з низкою умов.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 9 Березня 2010 13:27
До ВН. Ваші заголовки - це щось. :-) Прочитавши його аж страшно стало за Антона.
Snap_x Показати IP 9 Березня 2010 16:51
Жаль, що з Валуєвим все ж таки не буде битися! Хотілося б побачити бій "мавпи" і Віталія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus