USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Передавав канабіс «з рук в руки»: у Луцьку затримали наркоторговця

19 Січня 2022 13:27
У Луцьку оперативники затримали наркоторговця. Протиправну діяльність молодика викрили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області вчора. Нині вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри та обрання йому запобіжного заходу.

За оперативною інформацією, 27-річного лучанина з партією наркотичної речовини затримали поблизу одного із поштових відділень Луцька, одразу ж після отримання посилки. Близько 100 г канабісу виявили у порушника під час поверхневого огляду та вилучили, інформує пресслужба поліції Волині.

Під час подальших слідчих дій поліцейські з’ясували, що наркозловмисник займався збутом заборонених речовин на території Луцька. Торговець передавав наркотики клієнтам «з рук в руки».

Аби не втратити речові докази, правоохоронці провели невідкладний обшук за місцем проживання фігуранта. Вилучено наркотичні засоби, пристрої для їх вживання, електронні ваги та банківські картки.

Усе це направлено на експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 15 000 гривень.

Наркозловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження слідчі розпочали за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus