USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Три сестри-школярки з Луцька віддали своє волосся на перуки онкохворим дітям

22 Грудня 2021 10:12
Троє сестер, які навчаються у школі № 19 в Луцьку, віддали своє волосся на перуки онкохворим діткам.

Про це розповіли на Фейсбук-сторінці навчального закладу.

«Круковська Надія (4-В), Круковська Ольга (6-А) та їхня старша сестричка не просто зробили модні короткі зачіски, а віддали відрізане волосся у благодійний фонд «Крила надії» для виготовлення перук онкохворим дітям», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, соціальна ініціатива «Hair for Share» займається виготовленням перук для онкохворих діток, які втратили власне волосся внаслідок хіміотерапії. Для маленьких пацієнтів зазвичай підходять перуки лише з натурального волосся, оскільки синтетичні матеріали можуть викликати алергічну реакцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іруня Показати IP 22 Грудня 2021 10:43
Дуже хороші дівчатка, милі і їм пасують нові зачіски))) У серці в них живе добро, яким вони діляться, це дуже добре і ДЯКУЮ велике Вам за добру справу. Хай Бог оберігає Вас!!!
Юля Показати IP 22 Грудня 2021 11:28
Молодці дівчатка!!!Не можу стримати сліз, дивлячись на фото цих красунь!!!Побільше таких діток та батьків, які мають СЕРЦЯ!!!
Vasyl Показати IP 23 Грудня 2021 10:27
Молодці! Приємно знати, що є такі добрі діти. Бажаю їм і їх батькам бути щасливими і здоровими!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus