USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Перехід для Пилипчука у «Волинь» - крок вперед

25 Січня 2012 15:11
Сергій Пилипчук підписав контракт із луцькою «Волинню» на 2 з половиною роки. Каже, переїзд до Луцька для нього - крок вперед.

Про це він повідомив у інтерв’ю для «Спорт-Експрес в Україні», - пише сайт ФК «Волинь».

За словами футболіста, коли з'явився варіант з «Волинню», він все ґрунтовно зважив і вирішив, що для нього це - хороший шанс повернутися у рідний чемпіонат.

«У Луцьку зараз створюється серйозна команда: нещодавно в клубі змінилося керівництво, прийшов амбітний головний тренер. Перед клубом, наскільки я розумію, будуть ставитися серйозні завдання – за виживання точно боротися не будемо. Так що для мене переїзд до Луцька – крок вперед», - висловився Пилипчук.

Контракт із командою у футболіста розрахований на 2 з половиною роки.

Не зважаючи на те, що спортсмен міг продовжити кар’єру в Нальчику, бажання повернутися додому, каже, переважило. Поза тим, дружина футболіста – з Харкова. Тож, таке рішення сподобалось і їй.

Про вклад 6 років перебування у Росії Пилипчук зауважив, що саме там він відбувся як футболіст.

Однак, позитивно відзивається футболіст і про Луцьк. Мовляв, тут його прийняли на «відмінно».

«Колектив тут - дружний, всі хлопці - дуже доброзичливі. Раніше я був знайомий лише з Дімою Смирновим і Сашком Пищуром, з яким перетинався в «Металісті». Але зараз роззнайомився з усіма, ніяких проблем у спілкуванні не виникає. Також дуже здивував Анатолій Дем’яненко. Якщо чесно, я навіть не підозрював, що Васильович - такий душевний чоловік», - висловився футболіст.

Щодо позицій на полі, на які «випускав» тренер нового гравця, то наразі Пилипчук грав лише зліва у напівзахисті. Мовляв, там почуває себе найбільш комфортно.
Утім, зауважив спортсмен, Дем’яненко цікавився у нього, чи може той грати в центрі.

Зокрема, Пилипчук висловився і про попередній тренувальний збір. За його словами, найбільше йому сподобались матчі з «Актобе» і албанською «Теутою», які команда виграла з рахунком 1:0. Решта матчів, каже, теж були непоганими, однак, проходили вони «на тлі втоми». Зокрема «Волинь» програла «Младі Болеслав» із рахунокм 0:3. Утім, лучани не заслужили такого результату, - запевняє футболіст.

Порівнюючи «Волинь» із колишніми своїми командами, Пилипчук зауважив, що за своїм рівнем лучани - не нижчі того ж «Спартака» з Нальчика або «Шинника».

«Ще в минулому році, коли «червоно-білі» грали з «Волинню» на зборах, я відзначив для себе, що в українців - досить непогана команда», - пояснив футболіст.

Щодо мети, яку ставить собі спортсмен наразі, він зазначив: «У першу чергу, планую закріпитися у складі та взяти максимум очок у весняних матчах чемпіонату. На кожен поєдинок ми повинні виходити з одним завданням – взяти три очки. А далі – хотілося б, звичайно, досягти чогось серйозного. Наприклад, пробитися в єврокубки ... ».

Нагадаємо, у 2006-му році новобранець «Волині» Сергій Пилипчук у складі молодіжної збірної України завоював срібні медалі на молодіжному Євро. Потім зарекомендував себе у складі «Спартака» з Нальчика, ставши одним з відкриттів російської прем'єр-ліги.

Проте надалі кар'єра Пилипчука проходила не так яскраво: не знайшовши себе в «Хімках» і «Шиннику», півзахисник повернувся в Нальчик, але і там не зміг реалізувати свій потенціал повною мірою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вовчик Показати IP 25 Січня 2012 15:11
А що слабо таку статтю на сайті поставити Мірчик? У корумпованій державі луцькі "Буратіни" відповідатимуть хіба що перед Богом?
Мирослав Ватащук до Вовчик Показати IP 25 Січня 2012 15:35
Вовчик, не вважаю за доречне влазити в інформаційну війну. Там не простих людей захищають, а інтереси депутатів. Так що пишіть "такі статті" на своєму сайті, Ви ж можете ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus