USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Переможцем «Євробачення-2019» став Дункан Лоуренс з Нідерландів

19 Травня 2019 09:00
На щорічному пісенному конкурсі «Євробачення-2019» переміг співак Дункан Лоуренс, який представляє Нідерланди. Про це повідомляє theБабель.

Так, він отримав 492 бали. На другому місці опинився представник Італії Махмуд — 465 балів.

Закриває трійку лідерів представник Росії Сергій Лазарєв. Він зумів набрати 369 балів.

Переможцю вручила кришталевий мікрофон переможниця минулорічного «Євробачення» Нетта Барзілай.

Україна цього року не бере участі в «Євробаченні», тим не менш на сцені виступив співак Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 19 Травня 2019 11:19
Як і очікувалось, переміг представник сексуальних меншин. Камо грядеші, Європа? А сімейні цінності? А заповіді родоначальників християнства? Це на замітку тим, хто робить фетіш з європейського вибору і вбачає там рай без кордонів. Якщо в європейських країнах (в більшості!) не дозволяють вже вітати один одного в Різдвом словами "З Різдвом Христовим!" (а потрібно казати "З Різдвом!", слово "Христовим" не дай боже сказати, це тепер називають приниженням представників інших релігій, дикість ліберастів!), то можливо тільки уявити, що буде з Європою років через 25!
Олександр до Навуходоносор Показати IP 19 Травня 2019 15:47
Дочці Пєскова, дітям внукам Жирика, Мізуліної, сину Медведчука ці казки розкажи.
Навуходоносор до Олександр Показати IP 19 Травня 2019 19:31
Перечислені Вами в коментарі особи мені зовсім не цікаві. А ось рівень Вашої поінформованості, на жаль, корелюється з цілком недоречними натяками. Адресуйте їх по іншим адресам, наприклад продажним депутатам ВР, продажному бувшому президенту, продажному вищому військовому начальству і т.п. А краще - самому собі. А краще - беріть "шенген" і отримайте холодний душ від сучасної Європи, яку все частіше називають Гей-Європа. Раджу Вам поїхати подивитися щорічний чоловічий гей-парад в Берліні, на якому тисячі людей чоловічої статі цілуються, стоячи на автомобільних платформах, поїхати в Амстердам, де вуличні туалети відкриті для публіки, поїхати в Копенгаген в мікрорайон Христианія, де сотні "зловивших кайф" і зовсім не схожих на людей молодих жінок і чоловіків лежать грязними на траві. Неодмінно завітайте до Франкфурта -на-Майні, де прямо в центрі міста в вихідний день на тротуарах лежать сотні любителів кайфу і поліція не має права втручатися "в процес", тому що вона нарушить права людини. Якщо Ви за такий європейський вибір - то прапор Вам в руки і як кажуть німці "Vorwerts!", що в перекладі на українську значить "Вперед!" Особисто мені така Європа не потрібна, мені потрібна мисляча, твереза Україна, де сім*я основа всього сущого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus