USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українці не зможуть голосувати під час Євробачення-2019

28 Лютого 2019 20:33
Жителі України не зможуть голосувати за учасників пісенного конкурсу Євробачення 2019, оскільки наша країна не братиме в ньому участі.

Про це 28 лютого під час прес-конференції повідомила глава делегації Євробачення-2019 від України Оксана Скибінська, інформує УНІАН.

"Україна не буде представляти свого учасника, відповідно, голосувати не буде. Це буде так, як у 2015 році, коли ми просто транслюємо, але голосування не проводимо", - сказала вона.

У НСТУ наголосили, що цьогорічний відбір «виявив та привернув увагу нашого суспільства до системної проблеми музичної індустрії в Україні: зв’язків артистів із шоу-бізнесом на території держави-агресора, які й на п’ятому році військового конфлікту все ще залишаються дуже тісними. Для частини суспільства цей факт прийнятний, в іншої частини викликає обурення й несприйняття».

Також у НТСУ наголошують, що закони України не пропонують жодних обмежень щодо роботи виконавців та артистів на території Російської Федерації попри великий суспільний запит на врегулювання цієї ситуації.

Нагадаємо, у фіналі Національного конкурсу перемогла співачка MARUV, але через її гастрольну діяльність у Росії в українському суспільстві виникали суперечки. Після перемоги на Нацвідборі співачка MARUV отримала на ознайомлення контракт з «Національною громадською телерадіокомпанією України» (НСТУ).

Пізніше MARUV оприлюднила умови контракту 2 мільйони гривень за шпагат і передача прав на пісню. 25 лютого співачка відмовилася від участі у міжнародному пісенному конкурсі. 26 лютого стало відомо, що співачка MARUV і «Національна суспільна телерадіокомпанія України» не уклали контракт на участь у «Євробаченні-2019».

Слідом за MARUV брати участь в конкурсі відмовився Freedom-jazz girls band, який посів друге місце у фіналі Національного відбору, а за ним і гурт Kazka.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Андрій Показати IP 28 Лютого 2019 20:55
тобто за 19 мільйонів які ми платимо як члени європейської музичної спілки та за ті гроші від голосування СМС а це понад 500 тисяч голосів ми зможемо насолодитися концертом та виступом Лазарєва від Росії?????
Москаль до Андрій Показати IP 1 Березня 2019 06:20
Жаль. Могли достойно выступить. Юля Самойлова владе аукнулась. Теперь разбейсебяобстену...
Всезнайко Показати IP 28 Лютого 2019 21:12
І я за Лазарєва не зможу проголосувати???
Знов Показати IP 1 Березня 2019 13:44
І знову нам вказують, що ми будемо робити а що ні.
Капець Показати IP 1 Березня 2019 16:00
От ваша Марув. А ви продовжуйте й далі пускати соплі підтримки й солідарності (цікаво в чому солідарні?) і от цій, яка відмовилась представляти свою країну, щоб не втратити можливість заробляти бабоси в раші, і інших джазисток, сказочніц і далі по списку. Не забудьте принести їм свої грошики,заплатиши за квиточки. Насправді вони всі вчинили підло,тупо і безпрецедентно. І в цьому не винна ні влада, ні хто інший, тільки їхня підла натура. Нормальні люди це розуміють і в інших країнах, самих роздемократичних, за таке по меншій мірі їх "заулюлюкала" б публіка. А в нас жують соплі і виправдовують. "MARUV присудили нагороду у Росії 15:29, сьогодні 1213 MARUV присудили нагороду у Росії Українській співачці MARUV, яка після перемоги в Національному відборі на Євробачення 2019 відмовилася підписувати контракт і представляти Україну, присудили нагороду в Росії. MARUV отримала перемогу в номінації "Прорив року" премії ZD AWARDS-2018, однак сама артистка за нагородою не поїхала. Читайте також: Драма продовжується: Суспільне розглядає Данилка, як представника України на Євробаченні-2019 Російське видання "Московский комсомолец" опублікувало новину про те, що MARUV зраділа нагороді і подякувала за це у відео. Разом з цим фіналістка українського Нацвідбору на Євробачення згадала у ролику про те, що скоро приїде з гастролями до РФ. Додамо, у співачки у квітні заплановані виступи в Москві і Санкт-Петербурзі. Спасибі всім величезне, я дуже рада отримати цю нагороду. На жаль, не можу сьогодні бути присутньою, але скоро ми з вами побачимося, я вам обіцяю, – заявила MARUV.
Та да до Капець Показати IP 1 Березня 2019 18:02
А зодно відключи собі газ, бо він російський і світло бо його виробляють на вугіллі з росії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus