USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Організатори призупинили продаж квитків на «Євробачення-2019» через порушення

3 Березня 2019 23:13
Продаж квитків на концерти пісенного конкурсу «Євробачення-2019», який пройде в Тель-Авіві, призупинений через «порушеня і дефекти».

Як повідомив у неділю, 3 березня, ізраїльський телеканал Kan, спостерігачі зафіксували «неодноразові спроби кількох сторін втрутитися в процес продажів», пише Українська Правда з посиланням на Німецьку хвилю.

Відзначається, що сотні квитків, призначених звичайним глядачам, були продані закордонним спортивним функціонерам і менеджерам міжнародних ЗМІ.

Міністр внутрішньої безпеки Ізраїлю Гілад Ердал віддав розпорядження поліції провести розслідування, про що повідомило управління міністерства. За даними відомства, воно отримувало повідомлення про масову купівлю і подальший перепродаж квитків за завищеними в 2,5 рази цінами.

Продаж квитків на «Євробачення» почався 28 лютого. Його здійснює один із ізраїльських порталів. Перша партія квитків – на фінальний концерт, що відбудеться 18 травня, – була розкуплена за кілька хвилин. Через деякий час у продаж має надійти ще частина квитків.

Ціна квитків на фінал – від 280 до 490 євро, на репетиції і півфінали – близько 73 євро. При цьому ціни на квитки в цій категорії були знижені, оскільки любителі музики розкритикували організаторів за завищену вартість.

Пісенний конкурс «Євробачення-2019» пройде в Тель-Авіві, оскільки на конкурсі 2018 року в Португалії перемогу здобула ізраїльська співачка Нетта Барзілай. Півфінали «Євробачення» відбудуться 14 і 16 травня, а фінал – 18 травня.

Нагадаємо, у фіналі Національного конкурсу перемогла співачка MARUV, але через її гастрольну діяльність у Росії в українському суспільстві виникали суперечки. Після перемоги на Нацвідборі співачка MARUV отримала на ознайомлення контракт з «Національною громадською телерадіокомпанією України» (НСТУ).

Пізніше MARUV оприлюднила умови контракту 2 мільйони гривень за шпагат і передача прав на пісню. 25 лютого співачка відмовилася від участі у міжнародному пісенному конкурсі. 26 лютого стало відомо, що співачка MARUV і «Національна суспільна телерадіокомпанія України» не уклали контракт на участь у «Євробаченні-2019».

Слідом за MARUV брати участь в конкурсі відмовився Freedom-jazz girls band, який посів друге місце у фіналі Національного відбору, а за ним і гурт Kazka.

Згодом стало відомо, що жителі України не зможуть голосувати за учасників пісенного конкурсу Євробачення 2019, оскільки наша країна не братиме в ньому участі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus