USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Переселенці з районів бойових дій отримають тимчасове житло, – Президент

25 Березня 2022 22:56
Уряд готує нову програму підтримки для переселенців тих районів, які постраждали найбільше від війни, розв’язаної Росією.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у відеозверненні 25 березня, передає ТСН.

«Обласні адміністрації отримали чітке завдання – швидко виділити землю для будівництва тимчасового житла для переміщених осіб. Хочу ще раз підкреслити – це тимчасове житло. Після того, як встановимо мир, ми почнемо негайну, масштабну відбудову нашої держави. Але зараз людям потрібен тимчасовий дім. Свій дім. І краще – це дім в Україні, ніж десь за кордоном. Допомогу ми виплачуємо, роботу даємо. Люди свої. Країна своя», – сказав український президент.

Читати ще: «Що це кому дає?» – Зеленський заявив про 16 тис. загиблих окупантів та викликав РФ на розмову

Зеленський наголосив, що усі деталі програми «єПідтримка» невдовзі повідомить прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Також президент повідомив, що Пенсійний фонд вже почав перераховувати виплати пенсій за квітень.

Про це під час відеозвернення повідомив президент України Володимир Зеленський.

Зокрема, Пенсійний фонд вже перерахував «Ощадбанку» всю суму пенсій для Чернігівської та Луганської областей. Згодом виплати будуть в інших областях України.

Читати ще: У Луцьку відкривають другу соціальну їдальню для переселенців

«Завтра-післязавтра виплата квітневих пенсій буде продовжуватися і в інших областях на сході та в центрі України. Днями ж хвиля виплат охопить усю державу. Це один з пріоритетів для нас: українська держава виконувала й буде виконувати всі зобовʼязання перед нашими громадянами, перед нашими пенсіонерами», – сказав Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus