USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Переваги та недоліки оформлення кредиту онлайн в Україні*

14 Листопада 2023 13:22
З розвитком технологій багато фінансових операцій стає можливо виконувати в режимі онлайн.

Онлайн кредити від мікрофінансових організацій (МФО) стають все популярнішими, але, як і будь-який інший сервіс, вони мають свої переваги та недоліки.

Плюси онлайн позик:

Зручність: Немає потреби відвідувати відділення чи очікувати в чергах. Все можна зробити за пару кліків з будь-якого місця.

Швидкість: Зазвичай відповідь на заявку приходить протягом декількох хвилин, і гроші можна отримати на картку миттєво.

Мінімум документів: Для оформлення позики онлайн зазвичай потрібно менше документів порівняно з банківським кредитуванням.

Гнучкість: Є можливість вибрати необхідну суму та зручний термін погашення кредиту. А шанс схвалення вище ніж в банках.

Недоліки онлайн кредитування від МФО:

Вищі відсоткові ставки: Часто онлайн мікрокредити мають вищу відсоткову ставку порівняно з традиційними банківськими кредитами. Зазвичай проценти на мікропозики від МФО нараховуються щодня і можуть становити до 3% в день.

Короткі терміни погашення: Багато онлайн кредитів пропонують короткі терміни погашення (до місяця), що може бути не завжди зручно.

Отримання кредиту онлайн може бути дуже зручним і швидким розв'язанням фінансових питань. При цьому важливо пам'ятати про можливі ризики, враховувати власні фінансові можливості та обирати перевірені та надійні фінансові організації.

Де можна оформити кредит онлайн?

Взяти онлайн кредит на карту в Pango може кожний громадянин України віком від 18 до 65 років. Реєстрація через BankID. Фінансова організація надає клієнтам зручні та безпечні способи погашення, також є можливість продовжити позику на 3, 7 або 15 днів без змін умов. Оформлення першого кредиту займає до 15 хвилин, повторні позики видаються ще швидше. Панго вже встановив особистий рекорд: повний процес отримання позики зайняло всього 2 хвилини 34 секунди. Сервіс доступний 24/7.

Читайте детальніше, як оформити кредит без відмов на сайті Pango: https://pango.com.ua/s/kredit-bez-vidmovi

*Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus