USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перевищили швидкість: на Волині два далекобійники пропонували патрульним по 200 грн хабара

26 Травня 2023 18:31
Сьогодні на Волині трапилося одразу два випадки, коли водії хотіли дати хабар поліцейським, які за допомогою лазерного вимірювача TruCAM зафіксували, що вони перевищували швидкість. Обидва керманичі – далекобійники.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Перша ситуація сталася з водієм вантажівки Scania поблизу села Дерно, що на автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне. Чоловік поклав купюру 200 гривень у свій паспорт, коли передавав його одному з інспекторів.

Схожа історія трапилась на тому ж місці з водієм вантажного автомобіля Mercedes. Коли патрульні попросили чоловіка пред’явити документи, він передав їх, загорнутими в листі паперу, в якому також була 200-гривнева купюра.

Зазначимо, що в обох випадках інспектори неодноразово попереджали керманичів про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Проте громадян це не зупинило і вони продовжували свої протиправні дії.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а на водіїв винесли постанови за ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus