USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Пережити б цю війну»: Фіолет презентував зворушливу пісню

5 Червня 2022 06:34
Український гурт Фіолет, родом з Луцька, 2 червня презентував нову пісню. «Говори» – це другий трек Фіолету від початку повномасштабного вторгнення росії на наші землі.

Текст був написаний ще до 24 лютого, в паузах між туровими концертами, але зараз, вважають музиканти, саме час, щоб цю пісню почули всі.

«Історія – пророча, герої – практично всі ми. Біль – спільний і неминучий. Війна триває і творчість повинна про це нагадувати. Будемо раді вашим коментарям, враженням, поширенням», – звертається до слухачів гурт.

«Ще одна пісня любові на полі бою. Історія вселенської скученості за рідним домом і людьми, які цей дім уособлюють. Історія захисника, кожен дзвінок якого додому, кожна розмова з матір'ю, дружиною чи дитиною можуть виявитися останніми. Спочилим, живим та майбутнім Героям України присвячується», – зазначив фронтмен колективу Сергій Мартинюк.

Читати ще: Про біль і гордість, гнів та наснагу. Фіолет подякував захисникам новим патріотичним треком

«Дякую Роману Сороці за оперативне реагування, студійні стіни в рідному Луцьку, аранжування, зведення, мастер та всю іншу магію піснетворення. Дякую Роману Андрухіву та Вадиму Захарченку за включення, максимальну гітарну доречність та нерв, знятий зі струн. Дякую Катерині Ващук і команді Фіолету за роботу над промоцією і любов до нашої справи в ці непрості часи. Дякую за обкладинку Андрію Баштовому та Олегу Вишиванюку, Ігорю Фоміну – за лірик-відео», – додав лідер гурту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus