USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перша гра Луцької ліги КВН. ФОТО

4 Листопада 2011 11:42
Фестиваль Луцького Клубу КВН відбувся 3 листопада у залі історичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки. Для клубу ця гра - перша.

Фестиваль зібрав 9 команд з Луцька, Володимира-Волинського та Ковеля.
Переважно - це студенти волинських вишів, серед них - збірні факультетів ВНУ, а також Луцького національного технічного університету.
До слова, учасниця найтитулованішої команди гри збірної Волині «Б/з ПДВ» Світлана Матвійчук нещодавно стала «Міс КВН-2011» .

Проте цього разу стати фаворитом команді не вдалося - «Б/з ПДВ» поділили бронзу зі збірною «істориків» ВНУ «Вдрова».
Беззаперечними переможцями гри стали ковельчани «На парапєтє».

На думку команди збірної ЛНТУ «Гальорка», КВН – це сказати якийсь жарт і просто потанцювати. Утім, на цьому команди не обмежувалися - жартували про політику, стосунки, та студентство.
«Давайте виженем Катю! – Та нє, вона ж красіва… - Ну, ладно. Але потім виженем», - жартували «ВНУки ректора».

Збірна політеху на розминці зауважила, що маршрутки у Луцьку – патріоти. Бо вони жовті, а водій – синій.

Команда «Ласкаво просимо» ознайомила присутніх з піснею про депутатів Олега Чернецького та Андрія Козюру: «Поміж нами Шиба».

А «Б/з ПДВ» радили не займатися коханням на заправці, «бо там реально паліво».
Оцінювати якість та рівень гумору «кавеенщиків» взялися: голова обласного осередку партії «Україна майбутнього» Віталій Ляцевич, голова благодійного фонду Микола Яручик, депутат обласної ради від фракції «Батьківщина» В’ячеслав Рубльов, представник Асоціації КВН України у Луцьку Андрій Котищук та ветерани волинського КВН - Віктор Присяжнюк, Андрій Лев та Сергій Трунов.


Упродовж гри організатори збирали благодійні внески. Усі охочі могли пожертвувати гроші для вихованців дошкільного навчального закладу №21.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 51
Глядач Показати IP 4 Листопада 2011 13:17
Команда квн "На парапєтє" реально порвали зал, крута команда!!!!
Андрій до Глядач Показати IP 4 Листопада 2011 14:45
Бо це команда "Лінія відриву". Самі вже напевно заплутались від кількості змін своєї назви...
Танічка Показати IP 4 Листопада 2011 14:05
Була на цій жалюгідній пародії на КВН. Не сподобалось все-починаючи з організації і закінчуючи ведучим.
"На парапєтє" рулить до Танічка Показати IP 4 Листопада 2011 15:19
Як на мене , люди прийшли за враженнями а не за ведучами і організаторами. І просто ржали від прикольних виступів.
СУРОК до Танічка Показати IP 4 Листопада 2011 15:25
Все просто танічка це маїчка...
Танічка до СУРОК Показати IP 4 Листопада 2011 20:02
Та ні, мені не соромно своїм іменем підписуватись, а от Вам Су....., бачу є чого соромитись))))
Люблю КВН Показати IP 4 Листопада 2011 14:45
Не думала, що КВН в Луцьку ще може бути смішним.. якось ходили з друзями - повна туфта!! А вчора якось навіть сподобалося - щиро насміялися))))
Олег до Люблю КВН Показати IP 4 Листопада 2011 15:47
А раніше ви точно були на КВН? якщо хочете обіс...ти квн який є в луцьку то вам це не вдасться. люди які були вам просто плюнуть в очі за такі слова
МОЛОДЦІ!! Показати IP 4 Листопада 2011 14:46
Команди - молодці!! Організатори - молодці!!!! Яручик - МОЛОДЕЦЬ!! КВНу УРРРРА!!!
)) до МОЛОДЦІ!! Показати IP 4 Листопада 2011 17:24
І підпис Микола Яручик
Ольга Кас Показати IP 4 Листопада 2011 14:47
КВН просто супер, хочу ще.
КВН до Ольга Кас Показати IP 4 Листопада 2011 16:32
24 листопада в палаці учнівської молоді
олексій до КВН Показати IP 4 Листопада 2011 22:46
В баригі Пєльца?
Олег до олексій Показати IP 5 Листопада 2011 12:49
краще в бариги Пельца ніж в клоунів, які проводили цю хрень на істфаці
Спасибо жителям Данбаса Показати IP 4 Листопада 2011 14:49
Танічка, ви видно прихильниця великого лОКАЧИНСЬКОГО хіхітуна Валєркі Пєльца...
Танічка до Спасибо жителям Данбаса Показати IP 4 Листопада 2011 15:33
Я прихильниця якісного гумору...
Якісна Гумористка до Танічка Показати IP 4 Листопада 2011 15:37
А як на мене якість гумору - дуже суб"єктивна річ і оцінюється винятково наявністю чи відсутністю почуття гумору в людини, яка його оцінює... по ходу в "Танічкі" просто його немає))) або її "якість" це - Петросян))))
)) до Якісна Гумористка Показати IP 4 Листопада 2011 17:25
І підпис Сергій Абрамчук
Аяяяй до Спасибо жителям Данбаса Показати IP 4 Листопада 2011 16:03
який ви остроумний. не треба бути прихильником щоб тверезо оцінити ситуацію
virgos до Спасибо жителям Данбаса Показати IP 4 Листопада 2011 16:54
Я не став би так безпардонно переходити на особистості. Тим паче, про Костю Яворського можна ще не таке сказати... (це я про хіхітуна)
Мирослава Показати IP 4 Листопада 2011 16:32
А я з Танічкою цілковито згідна і підтримую її, дивитись на те що просто копіюють чужі жарти і не мають власної фантазії- просто бридко.
virgos до Мирослава Показати IP 4 Листопада 2011 16:57
Очевидці підтверджують, що краденого вистачало
2222222 до virgos Показати IP 4 Листопада 2011 19:24
зато там був супер редактор Яворський)))) нахера ведучий так його назвав не зрозуміло)
Автор до virgos Показати IP 4 Листопада 2011 21:59
Все в нашому світі копірайтинг, а саме щось да на щось похоже, так як і людина . Всі маютю чіткі риси ( руки, ноги, голову , тулуб), але якщо глянути уважніже то кожна людина унікальна так і жарти!!!!! Жарти про гопніків, політиків були завжди і це не свідчить що вони копірайтинг хоч і тема схожа!!!!!
Андрей Показати IP 4 Листопада 2011 16:57
Вчера был какой то бред собачий, а не КВН. И ещё-оргкомитет, смотрите за зрителями, половина зала была в нетрезвом состоянии
yav Показати IP 4 Листопада 2011 17:17
Не розумію: для чого цей бруд? Кому не подобається - не ходіть, от і все. А конкуренція - завжди гарна річ, сподіваюся, буде стимулювати обидві сторони до роботи, а не до, перепрошую, обсирання... а там дивись - і правда кльовий КВН в Луцьку буде! Працюйте, хлопці, просто - працюйте!!
Борис до yav Показати IP 4 Листопада 2011 17:43
повністю згоден що бруд не потрібен, але організатори вчорашнього КВн вирішили доводити свою майстерність проводити заходи в інтернеті хоча вони не мають морального права на це. Вчора було видно, що організація на дуже низькому рівні, і хто був на квн у Палаці учнівської молоді міг відчути різницю. ось кілька моїх зауважень: 1 Чому квн розпочався з годинним запізненням, і ми з дівчиною повинні були стояти перед входом в зал на сходах майже 20 хвилин?? 2 чому квитки продавались, а місця на них не написані? 3 чому біля нас сиділа пяна компанія , яка принесла з собою три літри пива і розпивала його (на 12 ряді) ну і ще б звук трошки кращий((( Не в образу організаторам, але не будьте самовпевненими, якщо ви на це не заслужили...
Тоша до Борис Показати IP 5 Листопада 2011 22:06
по-перше давайте почнемо Борис з того,що я особисто була на 12 ряді..все було прономероване..а це люди такі свині,що не сідали на свої місця,а не куди купували білети!!!! По-друге, КВН почався з запізненням на 14хв....я особисто дивилася на годинник....і не потрібно тут говорити на організаторів поганого...тому,що вони стараються для вас,щоб вам було де провести час!І вас (кому не сподобалось)туди ніхто не тягнув за шию...потрібно було йти до Палацу учнівської молоді і сидіти ждати наступної гри,або як пішла мова про пиво то потрібно було іти на пиво,а не говорити всяку фігню....про хороших людей! І як ви всі такі гурмани Юмору,то сидіть дома і дивиться лігу КВН України!)
Ше з тих до Тоша Показати IP 6 Листопада 2011 20:28
а критика то не подобається??, а людина вам прямо в очі написала всі прогалини в організації, і ви їй пишете пишете щоб вона не приходила. Я впевнений, що людина і так до вас не прийде. А не вмієте контролювати процес то ніхто вам в цьому не винен
Віталій Показати IP 4 Листопада 2011 19:12
Здається команді Пельца неподобається що в нього появився серйозний конкурент. Не буду переходити на особистості, але гумор був чудовий, атмосфера в залі також, овації залу цьому яскраве підтвердження. Ну а на рахунок "доброзичливців" удартесь головою самі об стіну. Просто конкуруйте собі і все, і докажіть не словом а ділом що ви круті. До речі на Волинському ТБ має бути запис гри. Все відбулось класно, я хочу ще таких емоцій. На парапеті просто супер, молодці ковельчани, Володимир теж на висоті. Декому потрібно ще працювати, але ця ліга відкрита для всіх молодих команд, які хочуть спробувати свої сили і вийти на велику сцену. А Пельц походу зажрався, жаба давить, а заздрість це погано... Працюй Валери, а не об...рай, чи ти вабще валера...
... до Віталій Показати IP 5 Листопада 2011 13:12
повірте, "команді Пельца", цей КВН який був, не загрожує нічим... я впевнена, що люди які ходили до них на КВН і далі туди ходитимуть
Коноплёв Показати IP 4 Листопада 2011 20:56
Извините, что влажу в Вашу взаимообсераловку, на одном из фото выше, парень с двумя шинами, скажите пожалуйста, что это была за шутка!?! Заранее благодарен за ответ! И еще раз могу повторить - КВН добрая игра, поэтому, люди,будьте добрее! С уважением ко всем, Михаил Коноплёв
І це КВН??? Показати IP 5 Листопада 2011 06:41
ой люди почитав вашу переписку і диву даюсь, як в когось ще язик повернувся назвати цей КВН крутим? незнаю, що вам могло там сподобатись? я б міг тільки виділити класні відповіді на розминці від команди з Володимира. Ковель теж гарно виступив але я чув 60 % їхніх жартів вже раніше(((... а от розминка з залом це напевно було лишнє, такі вже тупі питання.. ну і ще потрібно щось зробити з журі, тому що половина людей там взагалі вперше потрапили на КВН і таке відчуття було, що вони його і по телевізору ніколи не дивились. працюйте, можлив з часом щось і вийде більш менш нормальне
V.O.S. Показати IP 5 Листопада 2011 10:51
Чесно, не чекав, що наскільки сподобається, сам грав в КВН в старі добрі часи, радує те, що в залі вдалося зустріти багато сильних і досвічених КВН-щиків нашого міста, і впевнений вони раділи з того, що нарешті наші місцеві команди можуть позмагатися на теренах області, більше того, думаю, якщо в "молодих" і надалі буде такий потенціал, і, головне, бажання, то ми будемо всілляко допомагати їм і розвивати. Було доволі добротно (саме ця позитивна, дружня атмосфера і вразила), я буду намагатися ходити і надалі на кожен КВН в Луцьку, не розділяючи його по прізвищах організаторів, бо КВН- це дійсно величезний заряд позитиву, Організатори однієї чи друої ліг- Ви молодці, бо робите гарну справу! Успіху Вам надалі! Головне, щоб свою роботу робили якісно і віддано. А всі інші "фанатики-словоблуди" не забруднюйте інтернет своїми коментами, а краще просто ходіть на ігри, і розслабляйтеся, бо іноді краще, як то кажуть, "не словом- а ділом". Хай живе Волинський КВН!!!!! З наступаючим 50-тиріччям міжнародної гри всіх, хто має до неї, хоч якесь відношення!!!
Din Vincester Показати IP 5 Листопада 2011 16:09
Непоганий ривок "Ласкаво просимо" "ВНУки ректора" "Не без ГМО" "Пінопласт" нагадаю що команди ці недосвідчені а виступили на гідному рівні.
Глядачка Показати IP 5 Листопада 2011 20:54
КВН був супер. Колись пішла на пельцівський. Довго плювалася і дала собі слово більше до такого "крутого" організавтора ні ногою. На іграх Луцької Ліги КВН - сміялася увесь вечір. Усім моїм друзям також дуже сподобалося. А те, що молоді команди Луцької Ліги мають підртимку, свідчить хоча б той факт, то цю Лігу підтримали вже квнщики з чималим досвідом. Краще запитайте пельца скільки він вімиває бабла на квн. Адже він ніде більше не працює. А навіщо? краще розводити на бабло народ. Дуже сподіваюся, що довго так не буде.
))) до Глядачка Показати IP 6 Листопада 2011 20:32
поржав. КВН був супер)))))) а у вас є з чим порівнювати, чи перший рах потрапили на КВН????
Я в шоці Показати IP 6 Листопада 2011 20:12
це ж якому до...бу треба бути щоб таке писати??? та КВН 24 листопада буде і зал знову буде повний вщент, тому що людям подобається цей КВн, і те що організатори на цьому заробляють гроші це нормальна практика, чи ви хочете щоб такі заходи робили на громадських засадах?? пельцовський квн, чи не єдиний комерційний проект, який започаткувала громадська організація, і він є досить вдалий. тому кого душить жаба, то спробуйте зробити щось цікаве, а не язиками ляпаєте... а от дуже цікавить питання, на яких правах продавались квитки 3 листопада в залі Національного університету. вартість була 20 грн. , а за оренду залу ніхто не платив??? от де реальні бариги, здерли зі студентів гроші коли їм зал університет дав безкоштовно...
ВНУ Показати IP 6 Листопада 2011 20:42
доречі цікаве тут питання не так квитків, а на яких правах в університетському залі розміщувалась реклама спонсорів, тим паче політичних партій
правдоруб Показати IP 7 Листопада 2011 08:31
3 листопада був дуже низькопробний КВН, і те що організатори цієї гри самі себе вихваляють їм честі не робить.
Олексій Показати IP 7 Листопада 2011 11:33
Пельц і команда... Хватить обс...ти хлопців. Вони за відродження КВН, тому ми, КВН-щики будемо підтримувати їх. Ти для нас нічого не зробив, ніколи не підтримував, а твій друг-Мисюк, тільки те і вміє що бити редакторів біля входу в Просвіту(інші команди недадуть мені збрехати) Так що закрий писок і не мішай командам розвиватися
))) Показати IP 7 Листопада 2011 12:56
Олексій , будеш багато піз....ти тебе чекає така ж доля)) Місюк не шутить...
Олексый до ))) Показати IP 7 Листопада 2011 13:50
будь ласка не бий... =))
:)))))) Показати IP 7 Листопада 2011 13:50
А Місюк такий, він може, шкода, що тільки в мордяку заїхав:))))))
Светлый Показати IP 7 Листопада 2011 20:09
Приїхав з Рівного подивитися на фест нової ліги в Луцьку, баяни були, нетовскі шуткі були, але в загалом склалося приємне враження про гру і організацію, буває часто що перший блін, як кажуть комом, але ж в майбутньому помилки організатори будуть виправляти! І друзі, а давайте ми не будим обсирать тут Лігу,організаторів і редакторів - любіть КВН у всіх його проявах)
:)))) Показати IP 8 Листопада 2011 09:29
А це часом не пан Абрамчук пише???? Бо про "перший блін комом" якраз він і говорив не КВНі...... Доречі, зі святом всіх КВНщиків, удачі Вам та натхнення!!!!!!!
Ігор Приступа Показати IP 8 Листопада 2011 12:46
перш за все хочу зазначити, перед тим як писати критику на організаторів - НАЗВІТЬСЯ.а то у мене таке враження що сидять собі два чи три хлопчини та пишуть різну гидоту під різними ніками. а взагалі цей весь бруд що ви тут виливаєте насправді звичайному глядачу не потрібен. він хоче отримати якісний продукт. нема різниці хто займається організацією, питання в тому що квн у луцьку живе. буде дві ліги - ну на здоровя! конкуренція призводить до кращої якості як на сцені так і власне організації Хочу відверто подякувати як Валерію Пельцу і Ко, так і Костіку та Бурштину - молодці!!Єдине , не гризіться між собою, а працюйте! Усіх вітаю з ювілеєм КВН, глядачам побажаю. смішних незабутніх вечорів у волинських залах, командам - сприймайте квн не як роботу а відпочинок, живіть КВНом і у вас все вийде. ДОСИТЬ БРУДУ-БІЛЬШЕ УСМІШОК. любіть, брати один одного. snt. Kornet
Яся Показати IP 10 Листопада 2011 13:22
таке враження після гри, що збірна Волині ще геть не все показала і готує якісь козирі на слідуючі ігри.Ще не погані були "На парапєті".
Анастасія Передрій Показати IP 13 Листопада 2011 20:16
Та скільки ж можна) КВН - це сміх, гумор, радощі... треба про це пам'ятати. Мені особисто важливо отримати гарний настрій від гри - все. Чомусь, тут обоговорюють не жарти, а організаторів... Мені за це прикро.
fox Показати IP 14 Листопада 2011 19:12
Насправді перший раз любого діла даєця важко! Хлопці молодці вони старалися бо дійсно люблять квн! І нехай не все вдалося але це тільки початок і якщо з ними такі квнщикі як корнет,котищук,шевчук, присяжнюк та інші то значить все складеться......
Андрій Познякевич: команди КВН "Лінія Відриву", "На парапєті", "Б/з ПДВ" Показати IP 14 Листопада 2011 19:47
Друзі,я особисто брав участь в іграх,котрі організовували як Валерій Пельц,так і Бурштин з Яворським.І там, і там нам дуже приємно було грати,тому що кожна гра - неоціненний досвід для нас всіх- за це дякую оргам) перш за все я попрошу не срати не на Луцьку лігу, ні на більш досвідчену лігу КВН "Волинь"....те що до Пельца приїздять більш іменті та досвідчені команди - результат часу та наполеглевої праці. Луцька ліга створена нещодавно,а вже на першій грі зібрала аншлаг в залі - приємно) не пишіть більше що "На парапєті" обійшли "досвідчених" "Б/з ПДВ" я власноруч допоміг цій команді немало і вона існує всього рік, а наша "Лінія Відриву"-"На парапєті" 3-роки(друзі,без образ) ще один коментар мене дуже обурив - гравці "Лінії Відриву" вперше в Луцьку виступили з іншою назвою, аби потримати глядачів інтризі) За 60% особлива тема,ми приготували новий матеріал на наступні ігри,адже чвертьфінали і т.д. набагато важливіші за фест,який ми і не планували виграти) але за те, що слідкуєте за нами - дякую)) не сваріться,ми ВАС ВСІХ ЛЮБИМО))))**** чекаємо на КВНі)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus