USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Першим в історії доларовим трильйонером може стати засновник Amazon

15 Травня 2020 16:09
Засновник компанії Amazon Джефф Безос, який очолює список найбагатших людей світу, може стати першою людиною, чиї статки перевищать один трильйон доларів.

Про це свідчать результати дослідження сервісу консультацій для бізнесу Comparisun, пише УНІАН.

Експерти дійшли висновку, що зростанню статків Безоса не завадить ані втрата 38 мільярдів в результаті розлучення, ані пандемія. Оцінка його капіталу показала, що за останні п'ять років він ріс з середнім темпом 34% в рік. При збереженні такої динаміки Безос стане першим у світі трильйонером вже у 2026 році у віці 62 років. Зараз статки засновника Amazon оцінюються у 143,9 мільярда доларів.

Крім Безоса, у списку можливих претендентів на звання трильйонера значиться китайський девелопер Сюй Цзяинь. Він може стати трильйонером через рік після Безоса. Засновник Alibaba Group Джек Ма знаходиться на третьому місці, його капітал може подолати трильйонну відмітку у 2030 році. Наймолодшим трильйонером в історії у 2036 році стане засновник Facebook Марк Цукерберг, якому в цей момент у 2036 році буде 51 рік.

Для аналізу відбирали відомості про зростання капіталів 25 лідерів списку Forbes за останні п'ять років. На цій основі вийшла величина середньорічного приросту капіталу.

Раніше інформувалося, що власник Amazon за час пандемії став багатшим ще на 24 мільярди доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus