USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Перший патрульний отримав житло в Луцьку в рамках мотиваційної програми МВС

11 Листопада 2019 17:56
Капітан поліції 32-річний Микола Твердяк разом зі своєю сім’єю віднині мешкає у трикімнатній квартирі, у Луцьку. Її він отримав завдяки реалізації важливого соціального проекту – першої мотиваційної програми МВС – житло для поліцейських та рятувальників у пільговий фінансовий лізинг.

Микола Твердяк переконаний, що мотиваційна програма МВС з придбання житла у пільговий фінансовий лізинг є одним з найкращих факторів соціального захисту поліцейських. Микола служить в лавах патрульної поліції з самого початку – 19 грудня 2015 року. До речі, його дружина Ольга працює в структурі ГУНП у Волинській області. Усі пункти для отримання житла Микола виконав: перебував на квартирному обліку, мав вислугу не менше 2 років, строк лізингу не перевищує 20 років.

Нагадаємо, що, відповідно до умов програми, розподіл платежу виглядає таким чином: за рахунок держави компенсовуються витрати з обслуговування договору-лізингу (100%) та частина лізингових платежів (до 40 %). Сума компенсації залежить від стажу роботи та складу родини. У Миколи Твердяка щомісячна плата складає майже 4 тисячі гривень, що є цілком прийнятно для його сім’ї з двома маленькими дітьми. Крім того, Микола є й учасником АТО.

Патрульний розповідає, що найбільша радість – донькам: тепер у них буде власна кімната. Квартира в районі проспекту Відродження майже нова, простора, умебльована.

Наразі на черзі на отримання житла у пільговий фінансовий лізинг перебуває 55 поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 11 Листопада 2019 18:23
Интересно за какие заслуги им жильё? Как по мне они практически нихрена не делают! К простым людям за мелкие нарушения применяют спецсредства а к мажорам обращаютца опустивши голову и все это без наказано.на дорогах полный хаос дтп толком оформить не могут вообще что они обязаны и что из этого они ввполняют?вот если бы наша полиция была грамотно подкована воспитаная иадекватная - у людей пользовалась уважением и доверием тогда можно и квартиры а так за что?
Волинянин Показати IP 11 Листопада 2019 20:02
Для того щоб були кадри в будь якій держструктурі потрібно щоб було відомче житло. Тоді і в працівників буде мотивація працювати (можливо і за нижчу зарплатню) , і плинність кадрів буде менша. А то не встигли дати квартиру а її вже і приватизували і вже вкуси того працівника за одне місце. А звільняється чи іде на пенсію нехай звільняє і житло. А за наступне має подумати на протязі 25-35 років активної праці.
Іванна Показати IP 11 Листопада 2019 23:36
Знаю особисто дану сім'ю, а тому вважаю, що воеи, як ніхто інший, заслуговує на власне житло. Своєю чесністю, людяністю та принциповою громадянською позицією воеи зачарували всіх оточуючих, тому можу лише побажати щастя в новому домі і здоров'я.
ірина Показати IP 12 Листопада 2019 10:16
Люди, будьте добріші! У разі біди ми звертаємось до поліції. Робота не з простих, тому і коментарі, як бачимо... Успіхів Миколі і його родині! Хай живуть і працюють. А кому заздрісно. то спробуйте того хліба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus