USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перший тайм ми повністю провалили, - Демяненко

30 Вересня 2012 10:48
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко вважає, що його команда провалила перший тайм гри проти сімферопольської «Таврії». Коуч назвав дії своїх підопічних «неподобством».

Про це він розповів 29 вересня під час післяматчевої прес-конференції.

Нагадаємо, лучани вдома поступилися сімферопольцям з рахунком 0:1.

Головний тренер господарів Анатолій Демяненко після гри не приховував своє розчарування діями підопічних. Мовляв, повністю провалили перший тайм.

«Була б моя воля, я замінив би усіх одинадцятьох футболістів. Це неподобство. Так грати не можна, ми обов’язково будемо вживати заходів», - зауважив фахівець.

Щодо причин такого перебігу гри, то, на думку Демяненка, це може бути пов'язано з кубковим матчем проти черкаського «Славутича». «Не розумію, чому так все сталося, напевно, треба було брати гравців в Черкаси. Можливо, це й моя провина, будемо розбиратися», - додав тренер.

Окрім цього він розповів, що наразі не бачить футболіста у складі «Волині», який міг би у стартовій схемі зайняти місце другого форварда.

«Назвіть, кого мені ставити. Я був би радий, але ви навіть не можете назвати кого ставити. Це проблема. Ми наразі шукаємо оптимальний варіант зважаючи на те, що в нас є», - мовив Демяненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вольдемар Показати IP 30 Вересня 2012 21:59
Знову буде розбиратися... В чому ?
Yan Показати IP 1 Жовтня 2012 00:38
А я би сказав що не провалили,а продали чи злили!!!!!!!!!11

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus