USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П’яні охоронці «ПортCity» принижували дідуся за втрачений паркувальний талон, – соцмережі

1 Грудня 2017 16:12
Охоронці ТРЦ «Порт City» у Луцьку понад півгодиини не давали виїхати старенькому дідусеві, який не міг знайти паркувальний талон, - публічно його принижували, використовуючи нецензурну лексику та вимагаючи 10 гривень.

Про це повідомила на сторінці спільноти Наш Луцьк у Фейсбуці лучанка під ніком Аліса Бункер, яка стала свідком інциденту і вступилася за дідуся.

Ледве старенького відпустили, як він з нервів і талон знайшов, - пише Аліса.

«Охоронці «Port City», такі солідні в своїх синтетичних костюмах, жодного дня тверезими, сьогодні здивували по максимуму. Якби хтось чув набір триповерхового мата, який летів у бік старенького дідуся, який загубив паркувальний талон. Чудовиська, які думають, що вони «сек’юріті», довели бідолаху до тремтячих рук», - пише Аліса.

«Хотілось просто натовкти пику за таке відношення до клієнтів. Понад півгодини не давали проїхати і метра, кричали та принижували, вимагаючи 10 гривень. Вступилась, кажу – я заплачу за нього, уявіть на хвилинку, що це мій батько, у відповідь - п’яне булькотіння, я тут за всяких **** платити не збираюся… Ледве відпустили, дідусь з нервів і талон знайшов. Охорона «Порта», ваша зарплатня відповідає вашому нікчемному інтелектуальному рівню!», - обурюється жінка



У коментарях під дописом чимало лучан поділилися своїми подібними історіями про хамське відношення охоронців закладу. Підбірку коментарів опублікувало видання «Під прицілом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ВАся Показати IP 1 Грудня 2017 16:53
Це Континіума такий рівень виховання? Це Івахів таке Порт Сіті тримає ? Не буду туди ходити зовсім,якщо там таке хамство неповага до людей
То таке Показати IP 1 Грудня 2017 16:58
Не били ж.
Хельга Показати IP 1 Грудня 2017 17:53
не били. одного разу, щось пробував шарпнути мене такий "герой". у висновку отримав підзатильника, послухав лекцію на підвищених тонах і пішов собі. І совість мене не мучила, хоч за віком, він мені в батьки годиться. Пес він завжди пес. фу.
Татарин до Хельга Показати IP 4 Грудня 2017 16:38
Хекльга, дівчинко ти про що це.
розумникам Показати IP 1 Грудня 2017 18:08
а чому ніхто не напише про те як неодноразово принижували охоронців. і борис чоловіки і жіночки в зубах і ннвиховані підлітки. я бачила не раз. а ті охоронці напевно не дуже багато отримують заробітної плати і стоять вхолод дощ і вітер на вулиці. а як ви шановні водії їздите на дорогах,підрізаєте,ображаєте інших водіїв. тому давати кожен з себе почне!
Хрен собачий до розумникам Показати IP 1 Грудня 2017 20:38
"ДАВАТИ кожен з себе почне"???.. Починайте давати, а я не ша..ва. :)
вибачте до Хрен собачий Показати IP 1 Грудня 2017 21:47
автовиправлення)))вибачте за помилки. але краще залишатись на позитиві і все буде добре! гарно вечора.
знающий Показати IP 2 Грудня 2017 09:15
Стаття замовна, ніяких пяних охоронників не було, дідусь не губив талон а не хотів платити за стоянку так як перевищів ліміт часу. А пяні дівки чиплялися до охорони з вимогою його випустити безкоштовно. Та бачу людям все одно кого брудом поливати була би тема. Але самі відвідувачі як себе ведуть? машини паркують як захочуть на зауваження охорони відповідають матом, всі "круті" на бляхах" , ходять пяні по торговому центру лаються, хамлять, чепляються до людей, сміття до урни донести не можуть кидають де попало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus