USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У побитого хлопця біля «ПортСіті» - поламані ребра і забій легенів

20 Березня 2017 12:00
Виходячи з торгово-розважального центру вечірньої пори молодий чоловік випадково зачепив хлопця із компанії розбишак, а ті, довго не думаючи, простежили за ним до службового входу та відлупцювали його. Тепер лучанину Олексію в лікарні доведеться пролежати не один тиждень.

Нагадаємо, інцидент трапився 12-го березня близько 21:30 у Луцьку. Очевидці розповіли, що компанія кривдників була напідпитку. Коли ж нападники лишили побитого, той викликав друзів, які дали здачу. Розбірки припинили правоохоронці.

Про стан сина розповідає в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини батько Василь.

«Стан у нього не дуже хороший. Він досі лежить в лікарні, у нього перелом трьох ребер та забій легенів. Правоохоронці казали, що вже затримали людей, які його побили. Лікування буде довготривале, все за мій кошт. Ті хулігани не зголошувалися, аби відшкодувати хоча б матеріальні збитки», - розповів Василь.

Зауважимо, що побиття біля ТРЦ «ПортСіті» вже набувають масового характеру.

Так, у середині січня група підлітків напала на 14-річну школярку, коли та гуляла торговим центром «ПортCity». Дівчину відвели в туалет, де жорстоко побили. А цими вихідними відбулася ще одна бійка. Група хлопців побила 18-річного юнака 18-го березня біля «ПортCity». Спочатку збили з ніг, а потім добивали ногами і не зупинились навіть тоді, коли він втратив свідомість.

Зауважимо, що з приводу такої небезпечної ситуації в Луцьку, депутат Луцької міськради від фракції УКРОП Тетяна Янчук у своєму запиті до міського голови та начальника Луцького відділу поліції зазначила, що до неї звернулися мешканці міста та прилеглих будинків ТРЦ «ПортCity». Лучани просили вжити заходів щодо систематичного порушення громадського порядку на території торгово-розважального центру, посилити патрулювання та забезпечити громадську безпеку.

Втім, у відповідь правоохоронці розповіли, що патрулювати ТРЦ на постійній основі поліція не може, адже має чимало інших обов'язків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Police Показати IP 20 Березня 2017 12:15
Нехай патрулюють бійці нацгвардії, якщо ця поліція невзмозі навести порядок, після 22.00 декілька нарядів хай зроблять рейд біля трц, затримають нетверезих та на 10 діб в ізолятор.
1 Показати IP 20 Березня 2017 12:39
то як не можете патрулювати, навіщо продовжили режим роботи ТРЦ до пізньої ночі? Поки не наймете нормальну охорону і не поставите скрізь відеонагляд, обмежте роботу розважальних закладів в Порт сіті до 20 год вечора, а взимку до 18-ї.
іван до 1 Показати IP 20 Березня 2017 13:16
При чому тут охорона? порушення громадського порядку відбувається на вулиці поряд з Порт Сіті та у дворах куди охорона закладу не має відносин та і до того приватна охорона обмежена в діях згідно закону. Це треба або поліції або нацгвардії чи Варті порядку провести рейди в вечірній час по вулиці Сухомлинського у всіх прилеглих дворах та по затримувати малолітніх п'яних і по штрафувати батьків. То діло буде.
Ігор Показати IP 20 Березня 2017 13:04
Краще б своїх дітей виховували б батьки. Вони ж чиїсь діти!!!! Так що охорона тут до чоо якщо зараз діти невиховані дурість в голові
Пасажир Показати IP 20 Березня 2017 13:57
Колись двох пепсів хватало, щоб кучю людей втихомирити, а зараз наші доблесні копи на одного пенсіонера можуть трьома нарядами їхати, а до толп пяних дітей навіть підійти бояться.... Для чого вони взагалі потрібні ці копи??? Дали б зарплату старій міліції і був би порядок, а то понабирали Клоунів- селфіїстів, які не вміють і не хочуть нічого робити, ходять тільки і інтервю дають , прям зірки ТВ.... Із за таких працівників і порозводились ті бидло- діти
Аня Показати IP 20 Березня 2017 13:59
Та закрити потрібно це бандитське кодло.Там інтереси олігархів, а ми і наші діти їм до одного місця.У нас в Луцьку злидарство і одні бариги більшість молоді без роботи. А в АТО їх не хочете загребсти. Не можуть забезпечити порядок і охорону,то закрийте це кодло. А ні- то люди самі потрібно це робити.У нс неадеквати на кожному кроці,бо голодні і ніщі та озлоблені на весь світ.До чого нас довели. Варта порядку хоч би частіше навідувалась в осинне гніздо.
Лучанин Показати IP 20 Березня 2017 14:07
Колись два ППС-ка більше робили ніж тепер чотири екіпажі поліції. Можливо нахрена нам така поліція, коли вони бояться в темну пору з пріуса вийти та розігнати ту малолітню гопоту?
Анонім Показати IP 20 Березня 2017 14:41
Не треба винити ТЦ і інші заклади в тому,що на виховання дітей своіх,батькам насрати!Хоч до 14 зробити графік ,всерівно бидло кодло там буде шастати!!!А батькам в цей момент наплювати!!!
Киця Показати IP 20 Березня 2017 17:21
Сам винний
1234 Показати IP 20 Березня 2017 19:08
Знаєте, читаючи ваші коментарі, винні усі, поліція, охоронці, міська влада... А ви не думали про те, що пяні малолітки це не найбільша проблема в нашому місті!!! От уявіть ситуацію на приклад, не дай боже, ви попали в невеличке ДТП, екіпаж копів приїхав через 3год., на ваше запитання чому так довго ви їх чекали, вони відповіли, що ганяли малоліток біля Порт Сіті, питання, як ви відреагувалиб?????????? Я більш як впевнений, що негативно!!!!! Чи не дай боже у вас щось вкрали і копи також довго їхали... різні більш серйозніші ситуації виникають!!!!! Люди, дивіться на ці проблеми реально... !!!!!!! Винні самі ті діти які там вештаються, напиваються і в яких не зовсім людське відношення один до одного! Винні тільки вони одні, більше ніхто! Чи ви хочете сказати те, що стоїть там дівчинка років 15 з однолітками із цигаркою в зубах та бутилкою алк.енергетика в руках винні копи та охоронці? Чи те що вони навіть нормально спілкуватись не можуть без матів, винні також копи та охоронці? Винні лише ці діти та їхні батьки які їх так виховали...!!!!
Гость до 1234 Показати IP 21 Березня 2017 15:37
Боже, и где же вы такие беретесь? Это уже не уровень школьной драки - это бандитизм. Сложившейся ситуацией уже должны заниматься не гуманитарные а правоохранительные структуры. Как минимум начинать работать по заявлениям и проводить оперативно-розыскные мероприятия. Сажать их в конце-концов. Безнаказанность - порождает вседозволенность. Еще пол-года назад эти подонки грабили детей, а теперь калечат и убивают в открытую. И да, не только в "Порт-сити" а и по городу.
Луцьк Показати IP 20 Березня 2017 22:15
Так, винні в першу чергу батьки, але- кожна пересічна сім'я виховує свою дитину як найкраще і не хоче щоб їх дитина опинилась чи по ту чи по іншу сторону трагедії, і знову але- що в нас показували 10-15 років по телебаченню- поліція - вибачте на слові- лохи, , а бандитизм, пиятика, шалені гроші- це як найкраще, ось і маємо квіточки з цього, які будуть ще плоди - невідомо. Ми так рівняємося на Європу- але там діти ( а в цьому віці вони ще діти) навіть подумати не зможуть про те, щоб проявити непокору поліції, тому потрібно починати змінюватись кожному з самого себе і ... може, а я вірю, що наші діти, все таки зрозуміють справжні цінності і все налагодиться, головне- це мати Душу!
Анонім Показати IP 21 Березня 2017 18:57
Щось волинські новини перебільшують постійно щодо подачі інформаціі,саме про порт сіті,брешуть про кому і т.д,хто ж Вам платить,щоб ви так антипіарили Порт сіті?
Сергій до Анонім Показати IP 22 Березня 2017 16:17
Як казав відомий Кузьма Прутков "зри в корень". Хто замовляв музик,у того і пісні. Давайте у вікторину пограємо - Чия газета Волинські новини хто знає? А чий тепер Аверс. А тепер пошукайте а чий Промінь. Знайдете одне призвище як відповідь на всі питання!!! Одне слово - Україна!!! - країнаУ!!! Який народ такі і правителі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus