USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Неподалік Ягодина п'яний водій вантажівки переїхав колонку на АЗС

13 Листопада 2017 09:50
Патрульні виявляють нетверезих водіїв. У ніч на 13 листопада екіпаж отримав повідомлення про ДТП без потерпілих, неподалік Ягодина, інформують у прес-службі патрульної поліції.

Заявник повідомив, що водій вантажівки рухався заднім ходом, переїхав колонку на АЗС, а потім спокійно заїхав на парковку і зупинився.

Полісмени переглянули відео з камер спостереження на автозаправці та встановили, що автомобілем керував 52-річний водій. При спілкуванні з ним інспектори виявили ознаки сп’яніння, та від проходження перевірки той відмовився. У результаті – отримав 2 протоколи від луцьких патрульних.



Ще одного нетверезого водія виявили близько 1 години ночі на вулиці Д.Галицького. Спочатку легковик зупинили через непрацюючий стоп-сигнал, а згодом виявили ознаки сп’яніння у водія, що підтвердила й перевірка – 2, 55 проміле. Також полісмени встановили, що той узагалі не отримував посвідчення водія. За значні порушення 35-річний чоловік отримав протокол та постанову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus