USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині п’яний водій підкинув патрульним срібний ланцюжок, аби його відпустили

29 Травня 2020 11:04
У селі Чаруків Луцького району за порушення правил дорожнього руху працівники групи реагування патрульної поліції 28 травня зупинили автомобіль Seat Cordoba, під керуванням 27-річного жителя селища Колки. Водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За уникнення від адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 130 КУпАП, правопорушник надав поліцейським у якості хабара срібний ланцюжок, який залишив у салоні службового автомобіля. Факт надання неправомірної вигоди належним чином задокументували, повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Окрім цього, під час перевірки документів на легковик поліцейські виявили ознаки явної підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу – невідповідність номерів агрегатів кузова автомобіля.

На місце прибула слідчо-оперативна група. Срібний ланцюжок, свідоцтво про реєстрацію та автомобіль вилучили.

За фактом надання неправомірної вигоди поліцейським та знищення, або підробка номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369, ст. 290 Кримінального кодексу України, відповідно.

Цього ж дня у Нововолинську нетверезий 35-річний водій автомобіля Mercedes-Benz намагався відкупитися від правоохоронців, а у селищі Ратне поліцейські затримали Mercedes-Benz із сумнівними документами. За кермом транспортного засобу перебувала 34-річна місцева жителька.

Відомості слідчі також внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus