USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П’ять місяців без зарплати: на Волині ліквідовують облавтодор

24 Грудня 2021 15:02
У Волинській області ліквідовують Камінь-Каширську дільницю філії «Старовижівського автодору» державного підприємства «Волинський облавтодор». Працівникам установи не виплачують зарплатню вже п’ять місяців.

Під час засідання позачергової сесії Волинської обласної ради обранець громади Анатолій Філюк озвучив свій депутатський запит, скерований голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйку.

Він розповів, що запит стосується ліквідації ДП «Волинський облавтодор»: «До мене як до депутата Волинської обласної ради неодноразово зверталися жителі Камінь-Каширського району та працівники Камінь-Каширської дільниці філії «Старовижівського автодору» ДП «Волинський облавтодор» із питанням, яке турбує і органи місцевого самоврядування Камінь-Каширського району, і місцевих жителів. Це рішення державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України», яка є власником «Волинського облавтодору», щодо його ліквідації».

Анатолій Філюк зауважив, що вже працює ліквідаційна комісія, яка визначатиме подальший розвиток подій.

«Працівники облавтодору, зокрема працівники Камінь-Каширської дільниці філії «Старовижівського автодору» ДП «Волинський облавтодор», попереджені про ліквідацію установи. Хочу зауважити, що вони мають невиплату заробітної плати за п’ять місяців», – наголосив депутат.

Він висловив прохання надати доручення відповідним структурним підрозділам і службам вивчити й вирішити питання виплати заборгованості з заробітної плати всім працівникам Камінь-Каширської дільниці філії «Старовижівського автодору» ДП «Волинський облавтодор», провести консультації з громадами Камінь-Каширського району щодо подальшого збереження техніки, асфальтного заводу, піщаного кар’єру та інших матеріальних цінностей із можливістю передачі їх на баланс громади, а також працевлаштування людей.

Депутати Волинської обласної ради підтримали запит колеги.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікавий Показати IP 24 Грудня 2021 15:46
стаття 175 КК України - безпідставна невиплата заробітної плати! Ги-ГИ!
Працівник Показати IP 27 Грудня 2021 20:00
В Нас взагалі є якісь Правоохоронні органи в Країні??? Десь хоч хтось слідкує за державним майном? ЧОМУ ПРИВАТНІ АВТОДОРИ ПРОЦВІТАЮТЬ, а державний збанкротів? Хтось перевірив чому? - Чому працівники по районах получали зарплати мінімальні, а Директор і головний інженер облавтодору повистроювали маєтки, машини по 40 тис. Дол.!? Де вони взяли, коли облавтодор вже років з 10 банкрот? - Може це вони обікрали державу? Ви поспішить щоб хоч якась техніка залишилась після цих керовніків, вони ж тільки списують і продають, а зараз подвоєними темпами. Зупиніть це все, перевірте весь рух майна, що списалось за копійки, і куди продали де воно успішно їздить. Не говорячи вже про завищені закупи пального, бітума, щебеню і т. Д. Від чого мали відкати... Тому і не платили зарплати і податки, бо треба було відмивати гроші, і забирати свій відкат. Всі ремонти техніки перевірте, там бездонне дно на списання. І ще дуже багато моментів, на які наші перевірки всі сліпі. Тому треба ставити німця з автоматом, бож розкрадуть все до цегли...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus