USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Під час обшуків у Бережної СБУ знайшла лист на ім'я Лаврова та золотий злиток

7 Листопада 2018 21:50
Співробітники Служби безпеки України під час обшуків у лідерки громадського об'єднання «Сила добра» Олени Бережної виявили документи та електронні носії, які свідчать про її антиукраїнську діяльність за завданням спецслужб РФ, також знайшли лист на ім'я голови МЗС РФ Сергія Лаврова і кілограмовий злиток золота.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу СБУ.

«У цієї громадянки, крім чисельних документальних матеріалів та електронних носіїв, які засвідчують її протиправну діяльність, наші співробітники виявили також лист до міністра закордонних справ держави-агресора С. Лаврова щодо необхідності активізації діяльності російських організацій в Україні. Виявляється, жінка так мужньо боронила зовсім не документи, а кілограмовий злиток золота», - зазначають правоохоронці.

У відомстві повідомили, що слідчі дії у Бережної відбувалися у межах кримінального провадження, відкритого за статтями 109 і 111 Кримінального кодексу України.

У кількох інших фігурантів СБУ вилучено незареєстровану зброю та проросійську атрибутику.

Як повідомлялося, раніше на своїй сторінці у Facebook Олена Бережна, матір загиблої екс-депутатки від Партії регіонів Ірини Бережної, написала, що двері її квартири виламували співробітники СБУ.

Олену Бережну поліція затримувала 9 травня в Києві за використання забороненої символіки — «георгіївської» стрічки, яку Росія використовує для антиукраїнської пропаганди.

У жовтні в Запоріжжі Бережну облили зеленкою. Там вона планувала покласти квіти на Алеї бойової слави з головою проросійської громадської організації «Полк Перемоги» Андрієм Івановим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинь Показати IP 7 Листопада 2018 21:58
И золотой батон
—— Показати IP 7 Листопада 2018 23:23
Це не батон а шоколадка...
777 Показати IP 8 Листопада 2018 08:40
а еще нашли два ковша борща и грамоту от Путина...
Якось пох*. Показати IP 8 Листопада 2018 12:55
І що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus