USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Під дачу на 49 років: громада віддає в оренду землю в урочищі «Гряда»

1 Жовтня 2023 20:50
Шацька селищна рада має намір віддати в оренду земельну ділянку площею 0,1 гектара, що в урочищі «Гряда». Призначення землі – для індивідуального дачного будівництва.

Громада оголосила аукціон на майданчику електронних торгів.

Як лот виставлено право оренди (річну орендну плату) земельної ділянки в урочищі «Гряда» селища Шацьк Шацького району Волинської області. Кадастровий номер – 0725755100:03:016:2213. Категорія земель – землі рекреаційного призначення. Вид цільового призначення земельної ділянки – для індивідуального дачного будівництва.

Земля перебуває в комунальній власності.

На ділянці відсутні інженерні мережі.

Термін оренди становитиме 49 років.

Стартова вартість орендної плати за рік – 8441 гривня.

Відзначимо, що рішення виставити згадану земельну ділянку на аукціон було прийнято наприкінці травня 2023 року на сесії Шацької селищної ради.

Нагадаємо, на Волині віддавали в оренду озеро. Земельну ділянку водного фонду, яка розташована за межами населених пунктів Турійської селищної ради Ковельського району, пропонували під довгострокову оренду для рибогосподарських потреб.

Зимнівська громада віддавала в оренду ставок терміном на 20 років. Він розташований за межами села Зимне у Володимирському районі.

Павлівська сільська рада здавала в оренду ставок за межами села Риковичі, а Маневицька селищна рада – ставок у селі Костюхнівка.

Також ми писали, що Городищенська сільська рада віддавала в оренду ставок за межами села Шклинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Закон Показати IP 1 Жовтня 2023 22:19
Згідно з генеральним планом Шацького національного парку ніякого індивідуального дачного будівництва на в урочищі "Гряда" - НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus