USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Під Харковом вантажівка розчавила таксі, серед загиблих – дитина. Відео моменту ДТП

25 Листопада 2021 23:39
На в’їзді до Харкова зіштовхнулися три легковики та дві вантажівки, одна з яких розчавила автомобіль таксі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Харківській області.

Повідомлення про подію надійшло до поліції 25 листопада о 18:25. Унаслідок зіткнення загинули двоє дорослих та одна дитина 3-4 років. Також п'ять людей отримали поранення.

Місцеві ЗМІ пишуть, що в таксі, яке повністю розчавила вантажівка, було троє осіб – водій, жінка та маленька дитина.
Як Суспільне, троє осіб загинули на місці після того, як величезна вантажівка MAN перекинулася на автомобіль марки Renault.

За попередньою інформацією, трагічна ДТП сталася через те, що водій фури рухався на червоний сигнал світлофора й у якийсь момент на трасі зіштовхнувся з автомобілем Daewoo Lanos. Внаслідок зіткнення вантажівка перекинулася на бік, накривши собою таксі з трьома особами у салоні. Люди загинули на місці.
Читати ще: У Харкові затримали водія вантажівки, яка розчавила таксі з людьми

Як пише Телеграф, очевидці аварії кажуть, що жертв зухвалої їзди водія вантажівки могло бути значно більше. Жінка, яка їхала у пасажирському автобусі поруч з місцем ДТП розповіла, що їх від загибелі врятував пасажир, закричавши водію, щоб зупинився, за мить до аварії. Очевидиця каже, що фура пронеслася у метрі від маршрутки, а потім розчавила таксі й пошкодила інші автомобілі. Жінка також стверджує, що водій летів на червоний сигнал світлофора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не можна їхати на че Показати IP 25 Листопада 2021 23:56
І знову Харків... Пороблено там,чи що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus