USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Харкові затримали водія вантажівки, яка розчавила таксі з людьми

26 Листопада 2021 08:15
У Харкові затримали 41-річного водія вантажівки, яка 25 листопада розчавила таксі із трьома людьми. Причиною аварії стало те, що водій фури поїхав на червоний сигнал світлофора.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Харківській області.

За словами т.в.о. начальника слідчого управління ГУНП в Харківській обасті Сергія Болвінова, 25 листопада близько 17:30 в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе відбулось зіткнення автомобіля «Chevrolet Nubira», який рухався зі сторони м. Вовчанськ у напрямку Харкова та перетинав вказане перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем «MAN» з напівпричепом, який рухався по кільцевій дорозі зі сторони с. Затишшя у напрямку автодороги «Харків-Липці» та перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора.
Після зіткнення транспортних засобів автомобіль «MAN» з напівпричепом перекинувся на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі «Renault Logan».

Читати ще: Під Харковом вантажівка розчавила таксі, серед загиблих – дитина. Відео моменту ДТП

Крім того, напівпричеп сконтактував з автомобілем «Suzuki СХ-4», який в цей час також знаходився на зустрічній смузі руху.

Внаслідок ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці пригоди. Їх особи наразі встановлюються.

Водії автомобілів «Chevrolet» та «Suzuki», а також пасажир одного з легковиків з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

41-річного водія вантажівки «MAN» затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читати також: Водій вантажівки, яка розчавила таксі з людьми у Харкові, був під наркотиками, – прокуратура

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гость Показати IP 27 Листопада 2021 17:05
10 лет тюрьмы мало за смерть 3 людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus