USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Під Києво-Печерською лаврою триває акція протесту: заблокували в'їзд

8 Січня 2018 18:15
Близько 30 осіб у балаклавах з праворадикальної організації С14 перекрили в’їзд до печер Києво-Печерської лаври й заблокували шлагбаум.

Як повідомляє Громадське, учасники акції прийшли з банерами «Геть ФСБ».



Сталися словесні перепалки й невелика штовханина. Протестувальники пропустили кілька автомобілів, які, за їхніми словами, не належать співробітникам лаври.



Водночас почали бити по капоту автомобіль Range Rover, який намагався проїхати.

Учасники акції під Києво-Печерською лаврою били по капоту Range Rover, який намагався проїхати.




Настоятель Києво-Печерської лаври владика Павло вийшов до протестувальників.




Також до входу лаври прийшли близько 30 служителів і почали співати «Син Божий народився».








На місці події перебувають правоохоронці, зокрема й кілька представників полку особливого призначення.






Пізніше учасники акції запалили фаєри.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Свято на дворі Показати IP 8 Січня 2018 18:32
Д&&ілам знов хтось акцію проплатив... чого поліція не садить цих придурків?
ХіХі до Свято на дворі Показати IP 8 Січня 2018 19:22
Як можуть агенти ФСБ садити агентів ФСБ, які протестують проти агентів ФСБ? Краще вже б розібралися хто з них самий найФСБшніший і нагородили.
ще не зовсім свідоми Показати IP 8 Січня 2018 19:13
Те саме ФСБ і платить
та дістало вже все Показати IP 8 Січня 2018 20:40
Люди, в нас в країні взагалі є ХОЧА Б ЯКАСЬ влада, чи ми вже живемо в Сомалі? Ми платимо податки, щоб на вулицях був порядок і безпека, чи щоб ними шлялися банди в балаклавах? Церковні питання нехай вирішують церковники і уповноважені органи, а не купки недоумків.
ВСЕЗНАЙКи Показати IP 8 Січня 2018 20:51
Знають все, але не знають того, що кучма безкоштовно віддав Почаївську і Київську Лаври і багато інших українськіх святинь, московськім окупантам. Про те, що московський патріархат знущаєтся над українцями весь час, так як знущався віками, усвідомлюють не всі. Тішить те, що Кияни врешті прокидаються.
Всезнайці до ВСЕЗНАЙКи Показати IP 8 Січня 2018 21:30
Не чіпайте церкву до якої Ви не належите. Згідно Конституції України церква відокремлена від держави і кожен має право на вільне віросповідання. Люди які не мають відношення до церкви не мають права її судити. Ніхто не має права комусь вказувати як і де молитись. Проблеми треба шукати в першу чергу в собі. Якщо Вас переповнює ненависть то хіба це добре??? Сходіть в храм не раз в рік, а частіше і Вам стане набагато краще. Бажаю всім миру, згагоди, любові, взаєморозуміння і поваги один до одного. Щасливого Всім різдва !!!!
народ до Всезнайці Показати IP 8 Січня 2018 22:12
українські храми звільніть і моліться де хочете
Задовбали до народ Показати IP 9 Січня 2018 08:16
Візьміть собі і побудуйте їх храми звикли забирати.
Анонім Показати IP 9 Січня 2018 09:54
В чому проблема люди? вам хтось мішає молитись в своїх церквах? ходіть куди хочете, а до інших не лізьте! Як правило найбільше кричать і роблять бучу ті хто в церкву ходить раз на рік, а може взагалі туди не появляться!!!! І якщо ви не знаєте історію то почитайте безграмотні! Українська Православна Церква завжди була! а от київський патріархат створився в 90-х роках бо хотів Влади Філарет Яких хотів стати Московським Патріархом, його не вибрали і він вирішив створити свою церкву! вот і все..)) Церви строяться (за кошти прихожан) а не забираються насильно бандюганами як це робить Київський патріархат!!! Хочете церкву то побудуйте! В кожної людини є право вибору, і ніхто не вправі їй наказувати за кого голосувати чи в яку церкву ходити! Ви порушуєте права людей! І до чого та фраза Українськіі Храми звільніть???? - Хто їх забирав?? Їх будували Українці які і ходять в ту церкву теж українці!
Анонім Показати IP 9 Січня 2018 21:12
яке відношення до церкви має це проплачене малолітнє бидло???
ан Показати IP 10 Січня 2018 10:48
Київський патриархат !!!!! побудуйте собі церкву і ходіть. а не забираєте силою. !!!!!!Знову проплатили зверху акцію. Людина сама вирішує куди їй ходити. є і католики. Усі куди хочуть туди ходять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus