USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Під Володимиром-Волинським розпочали ремонтувати дорогу

14 Серпня 2020 19:14
Нещодавно дорожня будівельна техніка запрацювала на під’їзді до міста Володимира-Волинського. Ремонтують ділянку автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці км 0+000 – км 1+250, що суміщається з вулицею Ковельська Володимира-Волинського.

Поточний середній ремонт автошляху Р-15 відбувається в межах програми Президента України «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість будівельних робіт – понад 23 мільйони гривень, йдеться на сайті Волинської ОДА.

Наразі там завершені роботи зі зняття шляхом фрезерування старого дорожнього покриття та організовують роботи з влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття з крупнозернистої асфальтобетонної суміші, завтовшки 10 см.

Цьогоріч це вже третій об’єкт на автодорозі Р-15 у межах Волині, де відбуваються ремонтні роботи. На 9-кілометровій ділянці від Нововолинська до межі зі Львівщиною ремонт вже завершують і зовсім скоро її введуть в експлуатацію. На початку серпня дорожня техніка запрацювала на «шистівській об’їзній», тож там теж активно проводять відновлювальні роботи.

Загалом, у 2020 році введуть в експлуатацію майже 15 км відремонтованої волинської ділянки автодороги Р-15.

Замовником робіт є Служба автомобільних робіт у Волинській області. Виконує роботи ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Для Волинської області у 2020-му році на ремонт доріг спрямували близько 1 млрд 707 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus