USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під стінами ОДА мітингували «підприємці». ФОТО

30 Серпня 2012 15:54
Сьогодні під стінами Волинської обласної адміністрації відбулася чергова акція протесту.

Про це повідомляє видання «Основні Акценти».

Сьогодні у Волинській обласній державній адміністрації з нагоди професійного свята вітали підприємців Волині.

Приблизно в 11 годині біля будівлі ОДА розпочалася акція. Зокрема, семеро молодих хлопців у лахмітті та з наклейками на спинах, на яких було зазначено «Івахів», «Єремеєв», «Смітюх», «Голєв», «Козюра», а також з табличкою «Благодійний фонд «Рідна Волинь» ходили по колу, ніби в хороводі, і говорили: «Боря не дої». А в центр кидали купюри доларів та гривень. Дівчина в той час роздавала перехожим листівки.

Навколо «хороводу» зібралися люди, цікавилися акцією, навіть самі підходили за листівками. Цікавість до дійства проявили і правоохоронці. Вже за декілька хвилин один із них комусь телефоном зачитував інформацію.

Як стверджує ресурс, посилаючись на власні джерела, декілька учасників дійства, по завершенню акції змушені були поспілкуватися з правоохоронцями у відповідній установі.
Окрім того, деякі волинські підприємці, які хотіли висловити претензії керівництву області, нібито не змогли потрапити на нараду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Степан Показати IP 30 Серпня 2012 16:01
Не позорьтесь! Створили "лівий" сайт «Основні Акценти», а тепер типу з нього інфу берете? Хто ж вас надоумив? А де на тому сайті інформація про редактора чи якогось журналіста що там працює? :)
Влад Показати IP 30 Серпня 2012 16:08
Прикольно!!!!!!! Молодці!!!!))))
Всезнайко Показати IP 30 Серпня 2012 16:12
Палиця дограється із своїми "акціями"...
Остап Показати IP 30 Серпня 2012 16:22
Взагалі щось таке роблять. От було б добре якби Боря їм щось "цікаве зробив". А то так живуть ще непогано, а хочуть гірше. Дограються .......
Александр Показати IP 30 Серпня 2012 16:26
Теперь мне стало понятно, почему с первой страницы сайта ВН убрали рубрику "Свої новини": "свой" сейчас только один))). Интересно почитать комменты милой девушки Оксаны, уверяющей в искренности и бескорысности участников подобных митингов. Также удивляет отсутствие альтернативного митинга с плакатами: "Боря, верни землю народу", "Ивахив и Еремеев - доильщики украинского народа", "Климчук, когда рассчитаешься за молоко" и т.п.
Чеширский Кот Показати IP 30 Серпня 2012 16:36
Блин, на каких идиотов рассчитан этот дешевый пиар? Штаб СамогоГлавногоКандидата впадает в маразм.
Я Показати IP 30 Серпня 2012 16:50
Чого зразу Палиця? Світ клином на тому Палиці зійшовся? Таке враження, що без грошей ПАлиці, або ще чиїгось нічого не може бути... Народ вже так загнали... Довели до ручки... Найгидкіше те, що коли хвалять владу, або не владу, а просто так кандидатів, то всі набравши в рот води сидять, бо ж вибори, бабло косити треба... А коли не дай Боже, хтось додумається щось сказати на вельмишановних "виборчих роботодавців" - всьо, капєц, заплатили...
Ти до Я Показати IP 30 Серпня 2012 18:29
Да що ви кажете?! :) Влада не влада, але такого "безпредела" по скуповуванню ЗМІ та інтернет-видань та подкупу людей покі не з'явився Палиця, у Луцьку ніколи не було і люди відверто кажуть, що їм заплатили, або будуть платити за таке, або таке... на користь, або для піару Палиці! Луцьк мале місто і всі все знають! А судячи з вашого коменту - ви саме з когорти "проплачених"! :)
Fantom Показати IP 30 Серпня 2012 17:44
ці акції, що вчора, що сьогдні - маразм повний :), але "учасники" хоч зароблять про пару грн. на пиво, єдиний плюс.
Віка до Fantom Показати IP 30 Серпня 2012 18:03
А які не маразм? Всі такі розумні коли вас почитати... Гей люди, серед вас є патріоти? Раз ви такі не маразматичні, то підіть, зробіть таку акцію, відстойте хоч якесь своє право... Зробіть хоть щось... Набагато легше сидіти за компом і обливати брудом тих хто вийшов на мітинг, і хто, до речі,точно матиме проблеми на роботі, або в навчальному закладі, якщо їхні обличчя будуть впізнаватися по фото, або по телевізору...
1 до Віка Показати IP 31 Серпня 2012 12:18
Йди працюй на завод, а не демагогію розводиш. Працювати не хочете, а цирк влаштовуєте за 100 грн. в день. Вам же все рівно кого паклюжити: владу, опозицію, маму рідну, аби 100 рублів дали і по голові погладили. І ще говорите, що ви відстоюєте думку громадськості.
Александр Показати IP 30 Серпня 2012 18:17
Между прочим, ВН, берите на заметку идею Вики! Следующим шагом должно быть преследование "патриотов" на работе и в учебных заведениях! Причем публичное!
оксана Показати IP 30 Серпня 2012 20:53
2004-го року всі також розказували, що на майдані все за горші і апельсини наоклоті. але потім всі ви коритсувалися здобутими свободами.і якщо залишилися люди, готові боротися за свої права - то краще подякуйте їм. Олександр, звісно, мої комантарі для Вас наївні. Напевно тому, що Ви ніколи нічого не робите, якщо в тому не має прямої грошової винагороди.Але це короткотсрокове особисте покращення не зробить майбутнє Ваших дітей кращим.
Андрей88 Показати IP 30 Серпня 2012 23:05
Оксане: если Вас "прозомбировали" необходимостью этой акции для украинского народа и проявление демократии, если Вам не заплатили денег за это, то не кажется ли Вам, что Вы не очень умны, при том что остальным заплатили деньги, про что во всех соцсетях уже раструбили еще до акции. :)
НЕполітик Показати IP 30 Серпня 2012 23:49
Віка в певній мірі права. Та на моє переконання, такі акції це потужна жорстокість по відношенню до людини, до його психіки, щоб хто там не зробив. Ніхто нічого нікому ще не довів.
вік Показати IP 31 Серпня 2012 00:38
про які здобуті свободи мова? Ксюшка, ти перегрілась на сонці?
СТАЛЬ Показати IP 31 Серпня 2012 09:45
А Климчук то заболел-наверное дал Драпака или сердце не выдержало такого гнёта со стороны хозяев.Боря продавай всё и за бугор.Ты предал местный народ и жить здесь ты не сможешь и хозяева скоро всё заберут.Ты просто ошибся.чУХАЙ!
ОУН-УПА Показати IP 31 Серпня 2012 10:07
Справа в тому. що підприємці обурені тим, що їх "кинув" БК зі своєю "Рідною Волинню". А той "умив руки", раптово захворів і т.д. Короче поїхав на Свитязь відмічати інаугурацію Кохана.
ТЕЖ ІГОР до ОУН-УПА Показати IP 31 Серпня 2012 12:45
Які підприємці? Це штаб Палкіна організатор дійства.
Читач ВН Показати IP 31 Серпня 2012 12:07
Клім дав драла чи що? Злякався "патріотів"?... Тут в неті ІНФА є http://p-p.com.ua/articles/27370/ про те що Борисько сказав міліції "фас" і тепер хлопців шукають... Чекаємо від вас подробиць...
Александр Показати IP 31 Серпня 2012 12:25
Оксане: Вы, наверное, действительно хороший человек. "Блажен, кто верует, тепло ему на свете",- если помните Чацкого. Оставайтесь такой же! Это просто время сейчас такое, но "пройдет и это" и "будет и на Вашей улице праздник", чего Вам искренне желаю.
Андрей88 Показати IP 31 Серпня 2012 20:29
Климчук в больнице лежит - что-то с сердцем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus