USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підкорення з другої спроби: «Старий Луцьк» взяв реванш у «Говерли». Фоторепортаж

9 Березня 2020 16:42
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» переміг івано-франківську «Говерлу» у другому матчі, взявши реванш за вчорашню поразку – 82:76.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 9 березня в ОДЮСШ.

Вчора лучани зазнали прикрої поразки, поступившись у кінцівці лише одним очком, відтак сьогодні вони прагнули реабілітуватися перед рідними вболівальниками.

Так, перші очки у сьогоднішньому матчі зусиллями Орленка закинули гості. Вже згодом завдяки «трьосі» центрового Дейни лучани були попереду на +8. На жаль, через травму розігруючий лучан Коцько змушений був покинути майданчик. Варто зазначити, що у господарів часто зі штрафних пробивав Співак. Натомість лідер «Говерли» Калашніков умудрився заробити три фоли за п’ять хвилин, тож його одразу замінили. Незважаючи на це, гості зуміли скоротити відставання до кінця чверті – 26:23.
На початку другої чверті лучани потроху почали відриватися у рахунку, зокрема Дейна дальнім кидком зробив перевагу +12. До слова, центровий «Старого Луцька» проявляв просто таки снайперські здібності, що не притаманно для гравця цієї позиції. Але сьогоднішній матч чимось нагадував вчорашній: гості не лише скоротили відставання, а й завдяки Орленку вийшли вперед. Втім, той же Дейна знову влучив з-за дуги і вивів лучан вперед перед великою перервою – 44:43.

По перерві «Говерла» вийшла вперед, але Крамар кидком здалеку зрівняв рахунок. Перші чотири хвилини чверті були зовсім нерезультативними – команди часто втрачали м’яч та не могли влучити у кільце. За хвилину до закінчення чверті лучани поступалися шістьма очками, однак скоротили відставання до -2 – 55:57.
Дейна черговою «трьохою» вивів «Старий Луцьк» вперед на початку четвертої десятихвилинки. Проте гойдалки продовжилися – гості відігралися, але здалеку вже влучив Співак. Ближче до фінальної сирени напруга лише зростала. За півтори хвилини до закінчення Тютюнник влучив здалеку, зробивши перевагу +5, проте Дейна сів на лавку за п’ятий фол. Найцікавіші події у матчі трапилися в останні 23 секунди. Після тайм-ауту володіння було в гостей, а рахунок – 77:76, проте лучани зробили доленосне перехоплення, після якого івано-франківці почали фолити. Гравці «Старого Луцька» влучили з лінії та грамотно довели матч до перемоги – 82:76.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Максим Дейна, в активі якого 21 очко.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus