USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Підозрюваного в нападі на Балуха арештували без права застави

19 Вересня 2020 16:18
У суботу, 19 вересня, суд заарештував на 2 місяці підозрюваного у заподіянні тяжких травм Володимиру Балуху.

Про це повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець у Facebook, пише Українська правда.

«За клопотанням прокурора Київської місцевої прокуратури N4 Дніпровський районий суд заарештував на 2 місяці підозрюваного у заподіянні тяжких травм Володимиру Балуху. Суд не визначав альтернативи триманню під вартою», - зазначила речниця.

За словами Максимець, підозрюваним є 32-річний мешканець Київщини, безробітний. Він повністю визнає свою вину, відмовився від адвоката. Обвинувачений зазначив, що конфлікт із потерпілим «відбувся на побутовому ґрунті».

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Нагадаємо, 8 вересня стало відомо, що вночі сильно побили колишнього політв’язня Кремля Володимира Балуха.

Балуха знайшли побитим на Гідропарку в Києві. У нього важка травма голови.

Поліцейські встановили, що Балух напередодні в компанії 10-15 осіб відпочивав в одному із закладів на території «Гідропарку». Востаннє його бачили близько опівночі. Пізніше поліція знайшла сумку з його речами.

11 вересня повідомлялося, що Володимира Балуха лікарі ввели в стан медикаментозної коми. Досі стан пацієнта залишається стабільно важким.

18 вересня підозрюваного у побитті затримали у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанка Показати IP 19 Вересня 2020 16:46
Зробили з дядька героя, вже пхають у Київраду. Ну патріот, ну мужній, вже мали козака Гаврилюка. Може досить? Чому нами мають керувати, приймати закони суцільні дилетанти, часто-густо ще й з сумнівною порядністю і атрофованою совістю(зараз я не про Балуха, а в цілому). Вже вибрали раз "чесного і не заплямованого" слугу. Результат-жах.
Анонім Показати IP 19 Вересня 2020 17:57
Пьяная драка алкаша Балуха - это дело гос важности. Потому оперативно найденый преступник (как быстро нашли, правда?) отправился на 2 месяца в СИЗО БЕЗ ПРАВА ВНЕСЕНИЯ ЗАЛОГА. Ну оно и понятно - дело-то государственное. Хриплый вписался
"" до Анонім Показати IP 19 Вересня 2020 19:25
А ты спать не можешь- брюзшишь слюной! не бухаешь и прямо диванный борец за справедливость !
Анонім до "" Показати IP 20 Вересня 2020 00:55
А ти Рогуль???
Дістали вже Показати IP 19 Вересня 2020 20:05
А про бабусю, в якої шахраї останні гроші видурили, про старого, в якого квартиру аферисти забрали - слабо написати???? Чи резонанс не той, не той *герой*? Втюхуєте людям лапшу, ідола ліпите.....
Картавий до Дістали вже Показати IP 19 Вересня 2020 21:24
Ці люди мені не цікаві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus