USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Побили колишнього в'язня Кремля Володимира Балуха

8 Вересня 2020 15:31
Колишній політв’язень Володимир Балух перебуває у лікарні у тяжкому стані. Його сильно побили невідомі в ніч на 8 вересня.

Про це на своїй фейсбук-сторінці написав його товариш, український режисер та теж в минулому бранець Кремля Олег Сенцов, пише 24 канал.

«Володимир Балух був побитим сьогодні вночі. Його знайшли тільки вранці. Зараз він у лікарні. Стан важкий», – написав він.

Пізніше Сенцов додав, що Балух притомний. У нього зламана рука і ключиця. Загрози для його життя немає.
Нагадаємо, 7 вересня Україна і Росія провели обмін полоненими за формулою «35 на 35». Додому повернулися, зокрема, Олег Сенцов, Роман Сущенко, Володимир Балух, Павло Гриб, Олександр Кольченко, Станіслав Клих, Едем Бекіров і моряки, захоплені в Керченській протоці. Українців урочисто зустріли в аеропорту «Бориспіль» родичі, журналісти та президент Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Вересня 2020 21:43
значить заслужив
Арафат до Анонім Показати IP 9 Вересня 2020 06:13
От де такі гниди, як ти беруться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus