USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Побиття Балуха: в поліції розповіли деталі

8 Вересня 2020 18:26
У громадського активіста Володимира Балуха зникли деякі речі під час побиття. Зараз поліцейські намагаються поспілкуватися з ним у лікарні, щоб встановити обставини події.

Про це повідомляє Нацполіція у вівторок, 8 вересня, передає Корреспондент.

Зазначено, що інформація про інцидент надійшла близько полудня. Балуха побили на території київського Гідропарку. У нього зникли телефон і банківська карта.

Зараз правоохоронці відпрацьовують місце скоєння злочину, встановлюють свідків і очевидців події. Також поліцейські намагаються поспілкуватися з Балухом у лікарні, щоб встановити обставини події. Вони чекають дозвіл лікарів.

Матеріали інциденту зареєстровані у Дніпровському управлінні столичної поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде дана правова кваліфікація цієї події.

Як розповів «Крим.Реалії» депутат Верховної Ради, заступник голови Междлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, Балуха побили з особливою жорстокістю.

«Це в районі «Гідропарку» відбулося, вночі. Вчора, як ви знаєте, річниця була звільнення наших політв’язнів. Вони зустрілися, посиділи, пообговорювати, ближче до півночі стали розходитися. У мене інших абсолютно немає версій, (крім тієї), що його побили за проукраїнську позицію, тому що у нього ще й футболка була така дуже яскрава, козак намальований. Але слідство в цьому розбереться. У нього зламана ключиця, зламана рука. Тобто били його, раз він був без свідомості, коли його знайшли вранці, з особливою жорстокістю. Він хлопець сам теж не слабкий. Тут ясно, що їх було кілька людей», – сказав Чийгоз.

Як повідомлялося, колишній політв’язень Володимир Балух перебуває у лікарні у тяжкому стані. Його сильно побили невідомі в ніч на 8 вересня.

Нагадаємо, 7 вересня Україна і Росія провели обмін полоненими за формулою «35 на 35». Додому повернулися, зокрема, Олег Сенцов, Роман Сущенко, Володимир Балух, Павло Гриб, Олександр Кольченко, Станіслав Клих, Едем Бекіров і моряки, захоплені в Керченській протоці. Українців урочисто зустріли в аеропорту «Бориспіль» родичі, журналісти та президент Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Вересня 2020 21:42
байдуже
Висновок Показати IP 9 Вересня 2020 09:04
Нічого пити з незнайомими людьми, вже краще з дзеркалом, якщо дуже хочеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus