USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підозрюваний у вбивстві та зґвалтуванні 7-річної Марії Борисової повісився в СІЗО

23 Квітня 2021 15:33
Підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки в СІЗО Херсона.

Цю інформацію підтвердила речниця поліції Херсонській області Тетяна Пшонь, повідомляє Новое время.

«Підтверджуємо смерть цього підозрюваного. Він повісився в СІЗО. Повідомлення про це в поліцію надійшло сьогодні о 6:14», – зазначила вона.

За інформацією місцевого видання Новий день, підозрюваного тримали в камері тільки з одним сусідом, бо боялися, що інші затримані влаштують самосуд.

Він дочекався, поки співкамерник засне і порвав на шматки постільну білизну. З неї зробив мотузку, прив’язав її до віконної решітки і повісився.

Коли сусід прокинувся, чоловік вже був мертвий.

Раніше підозрюваний вже намагався накласти на себе руки, але його зупинили. В особовій справі було зазначено, що той має схильність до суїциду.

Однак в камері він поводився спокійно: дотримувався режиму, не відмовлявся від їжі і не конфліктував з 58-річним сусідом по камері.

ЗМІ повідомляють, що 62-річний чоловік залишив передсмертну записку, в якій просив вибачення у своєї дочки і наполягав на своїй невинуватості.

У поліції цю інформацію не підтверджують, але й не спростовують.

Марійка Борисова зникла 7 березня у своєму рідному селі. Її тіло знайшли захованим у мішку за старим сараєм. Прикметно, що правоохоронці до страшної знахідки кілька разів перевіряли це місце.

Підозрюваним виявився 62-річний Микола В. У день похорону дитини до нього навідалися поліцейські, і чоловік намагався вчинити суїцид. Його причетність підтверджена результатами ДНК-експертизи.

З’ясувалося, що він дружив із батьком убитої дівчинки. Йому загрожувало довічне ув’язнення.

Правоохоронці припустили, що вбивця дівчинки міг ховати тіло в одній із господарських будівель неподалік від місця, де його знайшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
102 Показати IP 23 Квітня 2021 15:51
Або співкамерники допомогли повіситися, а перед тим його самого згвалт.вали.
Я до 102 Показати IP 23 Квітня 2021 16:11
Катюзі по заслузі. А то ще утримуй такого виродка у тюрмі за державні гроші.
Сергій до Я Показати IP 23 Квітня 2021 17:48
Вина ще не доведена.
Дідо до 102 Показати IP 24 Квітня 2021 02:52
Ще один наївний який сподівється на тюремне правосуддя, там такі як він сидять дурню.
Адвокат Показати IP 23 Квітня 2021 19:03
Треба посадити начальника зміни в Сізо як мінімум. Схильним до суїциду ніяких простирадл чи наволочок не дають. Нікому не дають ні шнурків ні металевих ложок. Якогось мажора прикривають? Чи мєнта?
Анонім до Адвокат Показати IP 24 Квітня 2021 04:21
а при чом тут мажор, чи мєнт?
Ууу Показати IP 24 Квітня 2021 16:17
Читайте уважно, що написано!!! Тест днк підтвердив його вину! Батькам дівчинки щирі співчуття, не дай нікому таке пережити в житті
Вася карма Показати IP 25 Квітня 2021 00:32
Якщо хочуть когось зробити дурником то такі історії будуть і надалі мати місце в нашому житті. Дуже скоро всі хто до цього результату йшов будуть нести відповідальність. Поліція, слідчі, прокурори, адвокати, судді, чиновники. Тут працює опг. І працюють по схемі яку ще в СССР задіювали. Карма жде всіх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus