USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку знесуть «кращий кіоск на районі»

18 Травня 2016 15:00
Кіоск, в якому крім преси продають чебуреки та каву і який розташований на території, де планують побудувати підземний перехід, таки демонтують.

Відповідне рішення про демонтаж тимчасової споруди, яка розташована за адресою проспект Соборності, 42, члени міськвиконкому прийняли сьогодні, 18 травня.

Нагадаємо, питання про знесення цієї споруди виносили на засідання виконкому ще у березні. Проте тоді не набралося необхідної кількості голосів.

Адже власниця кіоску Людмила Мельничук розповідала, що є матір’ю 4 дітей і просила не зносити.

Раніше у кіоску, який стоїть на цій ділянці з 2007 року, продавали лише пресу, але згодом асортимент розширився, бо торгувати лише друкованими виданнями власниці виявилося невигідно. Сам же кіоск, до слова, віддали в оренду.

Підтримати жінку зголосилася редактор журналу «Луцьк на долонях» Лариса Кратюк. Вона переконувала, що згаданий кіоск – «кращий на районі» і практично єдиний, де можна придбати друковану пресу. Там же продаються туристичні путівники, календарі. А те, що там є хліб і супутні товари, то, з її слів, нічого страшного.

Власне, з фото видно, що в кіоску, окрім преси та хліба, рекламується продаж чебуреків, пиріжків, кави та чаю.
А ще, свого часу додавала директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська, там активно на тротуарі продавали розсаду без жодних дозволів.

На цю ділянку орендує ТзОВ «Ілос» і вже не перший рік там обіцяють збудувати підземний пішохідний перехід, де інвестором виступає «Порт Сіті Груп». У січні 2015 року громадськості представили навіть два варіанти зовнішнього вигляду проекту підземного переходу, які розмістити на сайті інвестора. Зі слів Людмили Мельничук, вона домовилася з ТзОВ «Ілос» про розташування свого кіоску. Та її аргументи цього разу на членів виконкому не подіяли і більшість проголосувала за демонтаж кіоску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
kEXFYRF Показати IP 18 Травня 2016 15:31
Коли знесуть незаконний кіоск " Мінімаркет" на пр. Волі? Чи це" священа корова" міського голови?
Анонім Показати IP 18 Травня 2016 15:40
Прекрасний кіоск по Г.Артамовського що навпроти пологового будинуку.
Луч Показати IP 18 Травня 2016 15:46
Какого хоршего ви чіпаете кіоски з пресою. За це треба муніципалів наказати. Вони обмежують надходження до людей української преси, яка останнім часом набувае поширення.
Водій Вася до Луч Показати IP 18 Травня 2016 16:25
Та кому та преса потрібна і хто її купує ? Всі новини в інтернеті, а так звана "преса" її передруковує з кількаденним запізненням, тикає купу непотрібної реклами та й ще продає втридорога.
Cantor. Показати IP 18 Травня 2016 19:05
Васильку.Друковані видання були є і будуть.А тирнет є поки світло є і реклами не міряно.Людей лишають роботи.А тютюнові кіоски цвітуть і пахнуть!
не лучанин Показати IP 18 Травня 2016 19:46
Зносити не можна- це візитівка і найкращий генделик у місті такий прямо необхідний як повітря!
Пішохід Показати IP 18 Травня 2016 20:10
А пінгвіни(таксі) так і стоять на тротуарі біля готелю ,,Україна"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus