USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємці з луцького «Привозу» просять не ліквідовувати ринок

18 Липня 2019 11:04
На засіданні позачергової сесії Луцької міської ради представники луцького ринку «Привіз», який перебуває у стадії ліквідації, просили не закривати ринок.

Про це стало відомо сьогодні, 18 липня, під час засідання позачергової 59-ї сесії Луцької міської ради.

«Я підприємець, пенсіонер. Працюю на ринку, маю свій магазин. Нам сказали виселятися до 1 серпня, але я не знаю куди. В мене свій магазин, площею 12 квадратних метрів. Якщо мене переселять на інший ринок, мені треба буде брати крана і вивозити сам магазин, морозильні камери. Куди і як? Саме тому ми й прийшли до міської ради із проханням про допомогу», – зазначила представниця від підприємців «Привозу» Ніна Мисковець.
Вислухавши лучанку, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що проблемне питання внесуть до порядку денного позачергової, сьогоднішньої сесії Луцької міської ради. Таку ініціативу підтримали більшість із присутніх депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Хома Показати IP 18 Липня 2019 11:51
Що тоді буде на місці Привозу? Черговий Караван? Знову стихійний ринок на тротуарі? Знову муніципали влаштовуватимуть полювання на людей що просто виживають за рахунок сільськогосподарської продукції вирощеної власними руками? Підняття цін? Бо як брешуть що в тому торговому центрі немовби буде відведене місце для селян, дачників то скільки будуть здирати з людей і співати що вони потратилися на будівництво та експлуатацію "свого добра"- торгового центра? Що доброго ви зробили для людей ???
Лучанин Показати IP 18 Липня 2019 12:04
Жителі міста теж просять не ліквідовувати привозу.
Богдан Сташинський Показати IP 18 Липня 2019 12:33
Не ліквідовувать - тоді треба повну його реконструкцію. Там можна ноги переламати, або на голову щось падае, повна антисанітарія і занепад у мінулий вік ...
ВВ Показати IP 18 Липня 2019 13:10
Потрібно щоб міська влада взяла на свої витрати повну реконструкцію ринку, що включає викуповування контейнерів, та встановлення нових у стилі старого міста + дорожнє покриття. Такий ринок навпаки гармонійно впишеться в туристичний маршрут. Витрати будуть мільйонні, але рішення справедливе і наше місто заслуговує на такі зміни. ТЦ там точно не потрібен.
123 Показати IP 18 Липня 2019 13:23
навіщо той срач в ценрі міста
Олександр Показати IP 18 Липня 2019 13:26
Не ринок треба убирати а хазяйина поставити щоб був тпм порядок а то розвели гадюшник гроши гребуть а все розвплеге
Наталка Показати IP 19 Липня 2019 09:24
мешканцям привокзального району доведеться купувати продукти на Варшавському ринку, а ось донести куплені овочі, фрукти, інші продукти до дому буде важко (важкі сумки) адже не у всіх є власний транспорт, маршруток і тролейбусів з Варшавки в напрямок ж/д вокзалу немає
Діма Показати IP 19 Липня 2019 10:22
Ліквідувати той базар або навести там порядок,так само і з парковкою бо величезні пробки через це

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus