USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Підприємці хочуть, щоб усі українці оголосили страйк

28 Листопада 2010 14:36
Підприємці закликали українців оголосити одноденний страйк.
Про це заявив координатор акції протесту підприємців Олександр Данилюк, повідомляє прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності, інформує zaxid.net.
За його словами, загальнонаціональну акцію протесту підприємців, призначену на 29 листопада, необхідно підтримати всьому працюючому населенню України, у тому числі й працівникам бюджетної сфери. Громадяни повинні оголосити одноденний страйк і позначити цим кроком свою позицію.
Данилюк також повідомив, що до України прибуває офіційна делегація Венеціанської комісії на чолі з секретарем комісії паном Томасом Маркетом.
Метою візиту є вивчення ситуації щодо реального рівня легітимності української влади після скасування політреформи 2004 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
vgolos Показати IP 28 Листопада 2010 15:30
Ну це вже явні провокації і пахне політикою. Перевірка електорату на ... "вшивость" зможуть чи ні. І не потрібно тільки мізки парити, що підприємці самі по собі!
Ваня Показати IP 28 Листопада 2010 17:24
А ще чого вам захотілося?Що має бюджет до ваших спекулятивних дій . Ми чесно працюємо і чесно платим податки.А ви спекулянти нас сюди не тикайте. У нас нема віл, нема машин, бо за таку заплату ми їх не купимо. А ви платіть пов всій програмі за нашу рабську працю на вас, мало того, що людей не влаштовуєте, рабами поробили нас, гнемо спину за копійки, а ще краще - місяць попрацював не підходиш і копняка під зад.Тупаки, двійочники в школі тільки й навчилися, щоб людей обдурювати.А в бюджеті нам ніхто так не зробить, нас мають за людей. А ви повинні платити з прибутку по всій програмі.Панькаються з вами- це підбурювання народу,проти Податкового Кодексу, який діє у всіх європейських країнах, хочете гроші гребти, а податки,щоб платили ми. Не пройде злодії.
VSC до Ваня Показати IP 29 Листопада 2010 09:51
Ваня, заложи в банк квартиру, возьми в аренду контейнер, набери товару и стань миллионером. (Самый простой путь тебе советую). Будешь иметь и виллу и машину, и даже вертолет.
Exaboto до Ваня Показати IP 29 Листопада 2010 11:47
"У нас нема віл, нема машин, бо за таку заплату ми їх не купимо." - і мозгів теж нема.
Ястребок Показати IP 28 Листопада 2010 17:26
Коллектив, в котором я работаю, может, и поддержал бы, но не можем: слишком большими убытки будут...
він до Ястребок Показати IP 28 Листопада 2010 20:05
баблом поможіть - наймуть студентів
goodok Показати IP 28 Листопада 2010 19:24
все, я завтра не працюю! іду під облраду! і в вівторок теж! в вівторок базари не будуть працювати, підприємці йдуть під облраду, яка має в цей день надіслати злому Янику лист-протест
СОЛДАТ Показати IP 29 Листопада 2010 09:01
ДОВБАНІ СПЕКУЛЯНТИ..... ПОЗАЖИРАЛИСЯ...
goodok Показати IP 29 Листопада 2010 09:21
ВАНЯ, не будь тупим!!! скільки ти податків сплатив? з тисячі - 150грн... а оренду платиш? ні, тобі дали робоче місце! а з перевіряючими нерви тратиш? це робить начальство, тебе це не парить! а відпускні отримуєш? да, цілий місяць на рік відпочиваєш ще й гроші отримуєш! а зарплату вимагаєш? да, бо тебе захищає кодекс законів про працю! а хто платить 33% в пенсійний фонд за тебе? фірма! в нас же все навпаки, зарплату не пдатять, заробив чи не заробив - щомісячно по 360грн. податок з пенсійним, сотні, а то й тисячі гривень оренди, щоб було де торгувати! а з цієї оренди знову є таки хтось платить і податки і пенсійий збір і т.д. Відпустка... Яка нафіг відпустка!! Відпочиваю - значить втрачаю. Ми працюємо на свій страх і ризик, а ти сидиш за вікном офісу, за спиною начальства і ще маєш совість ображати тих, хто працює, платить і не має до ТЕБЕ ніяких претензій! До того ж знаєш лише, що підприємець - це торгаш! Ти нічого не знаєш!
Олександр Показати IP 29 Листопада 2010 11:16
Найцікавіше те, що найбільшим противником нового податкового кодексу є саме базарники. Я зрозумів би виробника, якому дійсно буде важко, але можливо. А то виходить, що виробник менше заробляє ніж продавець і ще й цей продавець жаліється на життя. Моя б воля, взагалі поняття "базар" ліквідував би. Купив річ, ні гарантії, ні повернення, нічого, окрім того що платиш шалені гроші.
goodok до Олександр Показати IP 29 Листопада 2010 12:52
А тепер свою ШАЛЕНО ДОРОГУ РІЧ, яку ти купив і не можеш повернути, засунь собі в своє таємне заднє місце, яке заодно виконує в тебе функцію мислення замість голови. Виробник заробляє менше за торговця!.. ТО ІДИ КУПУЙ З ЗАВОДУ, шо слабо? не зручно? звісно! Бо на те є базари і магазини, які встановлюють конкурентоспроможні ціни, а націнку товару роблять за те, що доставили цей товар до місця, де нам всім зручно його купувати!!! А ні, то купуй носки в Житомирі, майонез у Торчині, цукерки в Києві, а вдягнутись їдь в Турцію...
VSC Показати IP 29 Листопада 2010 11:49
М-да, батенька, надо вам на досуге ильича перечитать. Базарники, это ведь пролетариат от бизнеса, меньше всего зарабатывают и их легко организовать.
Волиняка Показати IP 29 Листопада 2010 12:47
До Олександра. Тебе на базар ніхто не заставляє йти щось купувати, йди собі до магазину. А тепер ти подумай як можна ліквідувати таке поняття як базар, ми країна з ринковою економікою, а нас хочуть загнати назад в совок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus