USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Підтримати й зігріти: воїнам і дітям на схід везуть допомогу з Волині

20 Січня 2018 16:54
Дітям зі сходу України та нашим захисникам везуть смаколики, продуктові набори, необхідні речі. Добре слово, освячена вода та дитячі малюнки також потрібні воїнам. Як цінний вантаж відправляли в зону проведення АТО – у сюжеті ТРК Аверс.

На свято Хрещення Господнього на схід України небайдужі волиняни передають необхідні воїнам речі та продукти. Керівник волонтерського центру Сергій Балицький наголошує, що підтримка у вигляді дитячих малюнків, листівок, теплих побажань теж важлива.

«Для бійців важливо знати, що їх пам’ятають», - каже він.

Волонтери відвідають не тільки бійців, а й дітей на сході України та привезуть їм смаколики та одяг.

«Ми їдемо в Слов’янськ, у школу-інтернат, де виховується понад триста діток. Веземо одяг, який привезли з Німеччини», зазначає Сергій Балицький.



Спальні мішки, теплі речі, кабелі, дорого вартісні запчастини, пічки, медикаменти, побутова хімія – все це і багато іншого зібрали волонтери, благодійники та небайдужі лучани.

Волонтери, які допомагають захисникам України з 2014 року закликають всіх не бути байдужими та долучатись до збирання коштів та необхідних речей.

«В нас іде війна, і залишатися остороньо недобре, неправильно», - каже волонтер Руслан Міщук.

Автівки з вантажем перед відправленням на схід освятили. Протоієрей Степан розповів, що знає немало історій про те, як освячена вода рятувала наших героїв на сході, тож молитва значить немало.

Всіх, хто долучився до збору допомоги дітям і воїнам, сподіваються, що все знадобиться, підтримає та зігріє в найхолодніші дні, і якнайшвидше в Україні настане мир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В кого Показати IP 20 Січня 2018 20:53
Вони на зарплаті ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus